Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Berbec ianuarie 2016

Sâmbătă, 05 Decembrie 2015 15:46

Horoscop Berbec ianuarie 2016

Horoscop Berbec ianuarie 2016Afla horoscop Berbec ianuarie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna ianuarie 2016 pentru zodia Berbec: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Berbec ianuarie 2016 - Dragoste

Luna ianuarie 2016 pe plan sentimental pentru nativii Berbec va fi una destul de complexa. Veti fi pusi in situatia de a descalci o multitudine de intamplari ale trecutului cu reverberatii in prezent. Poate fi vorba despre o intalnire cu cineva din trecut, aflarea unor noi informatii, ceva care sa va puna pe ganduri si va determina sa faceti o reevaluare afectiva. Acest aspect va poate directiona inspre doua cai, fie revenirea la acea persoana din trecut, fie continuarea actualei relatii, scapand insa de balastul unor resentimente. Sfatul nostru ar fi acela de a va continua relatia pe care o aveti. Odata luata aceasta decizie veti vedea ca aceasta va evolua intr-un sens pozitiv si ca pana spre sfarsitul lunii veti reusi sa treceti peste temerile voastre interioare si sa va claditi relatia de o fundatie temeinica. Pentru nativii Berbec singuri, Venus va actiona in asa fel incat sunt mari sanse sa intalniti pe cineva care sa depaseasca asteptarile voastre si alaturi de care sa aveti o relatie foarte profunda.

Horoscop Berbec ianuarie 2016 - Cariera si bani

Influenta lui Mercur in luna ianuarie 2016 va face ca aspectele privind cariera sa decurga intr-un mod favorabil. Veti avea mult de munca, veti fi apreciati de colegi, foarte probabil chiar si de superiori, din pacate insa, pentru moment, aceasta apreciere nu va aduce si o crestere a veniturilor. Nu va descurajati insa. O cariera se constuieste pas cu pas, si pare ca spre mijlocul anului 2016 beneficiile nu vor intarzia sa apara. Incercati sa creati un echilibru intre timpul dedicat profesiei si cel dedicat familiei. Pentru antreprenori, luna ianuarie va fi una foarte dinamica. Veti fi pusi in situatia de a decizii radicale intr-un termen foarte scurt. Analizati foarte bine, calculati si recalculati. Puteti sa va bazati si pe sprijinul partenerului. Vorbiti cu el/ea, veti fi surprinsi sa vedeti ca astfel veti avea o perspectiva mult mai clara asupra oportunitatilor.

Horoscop Berbec ianuarie 2016 - Sanatate

In prima parte a lunii ianuarie 2016, Marte in tandem cu Soarele va confera vitalitate si energie. Influenta acestor planete va ajuta sa aveti un tonul bun, sa fiti echilibrati din punct de vedere psihic si sa nu intampinati mari probleme in ceea ce priveste sanatatea fizica. Fiti mai precauti inspre finalul lunii, cand prezenta lui Saturn va face mai predispusi unor incidente minore sau unor accidente usoare.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: