Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Berbec iulie 2014

Vineri, 20 Iunie 2014 12:52

Horoscop Berbec iulie 2014

 

Horoscop Berbec iulie 2014Afla horoscop Berbec iulie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna iulie 2014 pentru zodia Berbec: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Berbec iulie 2014 - Dragoste

Marte inca se pozitioneaza in casa relatiilor Berbecului  iulie 2014, insa nu va mai sta mult. Pe 28 iulie o va parasi, ceea ce va aduce relaxare pe toate planurile: dragoste, munca, afaceri s.a.m.d. Totusi, pana atunci mai sunt ceva zile, iar situatia pare destul de animata. Evitati, pe cat posibil, sa va sustine ideile mult prea ferm si nu incercati sa va impuneti intr-un mod mult prea direct. Cel mai bine ar fi sa adoptati o atitudine lejera, cooperanta, binevoitoare, fara stres. Prezenta lui Venus indeamna la comunicare, socializare, deschidere si poate aduce o intalnire cu impact major ori un drum cu caracter sentimental.

 

Horoscop Berbec iulie 2014 - Cariera si bani

In prima parte a lunii lucrurile merg bine. Aveti parte de initiativa, sansa si usurinta, gratie prezentei lui Mercur si Venus. Vorbim despre o perioada profitabila pentru dvs., iar colaborarile / asocierile, negocierile in afaceri si discutiile decurg excelent. Va implicati activ in diverse activitati, aveti idei originale si va implicati in diverse demersuri, incepeti lucruri noi. In a doua jumatate a lunii sunteti sub apanajul Soarelui, ceea ce scoate in evidenta interesul special pentru proprietati (locuinta personala, sediu pentru firma), facilitand o achizitie ori o investitie in acest sens. Financiar, lucrurile stau bine.

 

Horoscop Berbec iulie 2014 - Sanatate

Lucrurile decurg bine si in aceasta luna nu aveti motive de ingrijorare in ceea ca priveste starea dvs. de sanatate. Se pare ca nu sunteti expusi influentelor negative, dar asta nu inseamna ca trebuie sa va neglijati. Mai exact, luna iulie 2014 aduc chiar o imbunatatire a starii de sanatate si apar remedii medicale – daca aveti nevoie de asa ceva. Profitati de aceasta stare si recurgeti la miscare pentru a obtine o forma fizica mai buna ori o initiativa legata de frumusete ori igiena.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: