Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Berbec iulie 2015

Sâmbătă, 27 Iunie 2015 23:37

Horoscop Berbec iulie 2015

Horoscop Berbec iulie 2015Afla horoscop Berbec iulie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna iulie 2015 pentru zodia Berbec: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Berbec iulie 2015 - Dragoste

Luna iulie 2015 pare sa fie plina de romantism si visare pentru nativii Berbec. Beneficiati, evident, de prezenta favorabila a planetelor Marte, Jupiter si Venus, ceea ce aduce cu sine dragoste, erotism, sentimente, emotie, afectiune, tandrete. Multe se pot intampla in aceasta perioada: fie vorbim despre o impacare sau o regasire, fie despre oficializarea relatiei, fie despre o noua iubire. In orice caz, pe prim plan stau relatiile si entuziasmul afectiv. Totusi, nu va lasati dusi de val, fiti rationali si nu actionati impulsiv.

Horoscop Berbec iulie 2015 - Cariera si bani

Accentul cade, in luna iulie 2015, pe intimitatea si viata de familie, cu tot ceea ce implica, inclusiv siguranta zilei, respectiv situatia financiara. Nu va neglijati locul de munca si sarcinile profesionale, insa nu aveti standarde si ambitii foarte mari in aceasta perioada. Accentul cade pe zona proprietatilor si interesele ce au legatura cu resursele naturale si constructiile (locuinta, sediu firma, posesiuni imobiliare etc.). In plan financiar, lucrurile stau bine, insa nu uitati ca vorbim si despre cateva obligatii …

Horoscop Berbec iulie 2015 - Sanatate

Se pare ca sunteti intr-o forma fizica excelenta in luna iulie 2015, ceea ce aduce cu sine energie si forta din belsug. Apogeul e atins la final de luna cand nimic nu va sta in cale. Manifestati preferinte spre miscare, activitati energice, plimbari in aer liber, s.a.m.d. Ceea ce e bine pentru aceasta perioada e faptul ca reusiti sa va mentineti pe linia de plutire. Evident, stresul si activitatile cotidiene nu va ocolesc, insa reusiti sa faceti fata acestor situatii cu brio, deoarece stiti sa imbinati utilul cu placutul si reusiti cu succes sa va relaxati si sa va distrati.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: