Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Berbec mai 2014

Joi, 24 Aprilie 2014 15:02

Horoscop Berbec mai 2014

 

Horoscop Berbec mai 2014Afla horoscop Berbec mai 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna mai 2014 pentru zodia Berbec: dragoste, cariera si bani, sanatate.  

 

Horoscop Berbec mai 2014 - Dragoste

Se anunta o luna speciala pe plan sentimental pentru Berbeci. Intrarea planetei Venus in Berbec pe data de 3 mai 2014, unde va ramane pana pe data de 29 mai va aduce mai multa afectiune in viata Berbecilor. Veti simti nevoia sa acordati mai multa atentie vestimentatiei, sa fiti mai eleganti si mai pedanti decat de obicei. Veti atrage ca un magnet privirile celorlalti. In viata de cuplu va urma o perioada de armonie afectiva. Pentru cei singuri se inmultesc oportunitatile de a intalni un potential partener. Intr-un fel chemati iubirea sa vina la voi si atunci cand va veti astepta mai putin ea va aparea.

 

Horoscop Berbec mai 2014 - Cariera si bani

In luna mai Berbecii vor fi foarte preocupati si de partea materiala si avansarea in cariera. Prezenta Soarelui in casa banilor Berbecilor aduce oportunitati in acest sens. Sunt facilitate anumite castiguri materiale neasteptate. Tranzitul lui Venus in Berbec aduce si el un aport benefic. In ceea ce priveste cariera sunt posibile avansari in special in cea de-a doua parte a lunii mai. Influenta lui Marte va avea efectul inlaturarii unor obstacole. Sunt avantajate colaborarile, asocierile sau demararea unor afaceri pe cont propriu. Familia va fi aceea care va va sustine si incuraja in cazul in care doriti sa initiati un astfel de demers.

 

Horoscop Berbec mai 2014 - Sanatate

Din pacate stresul va va da de furca. Incercati sa nu va suprasolicitati cu sarcini atat la munca cat si acasa. Profitati de fiecare moment liber si iesiti la o plimbare, relaxati-va impreuna cu familia. Influenta lui Marte va va ajuta si in general veti beneficia de o stare fizica si psihica buna. Fiti insa foarte prudenti deoarece exista riscul unor accidente.

 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: