Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Berbec mai 2019

Miercuri, 03 Aprilie 2019 22:06

Horoscop Berbec mai 2019

Horoscop Berbec mai 2019Afla horoscop Berbec mai 2019. Afla previziunile astrologice pentru luna mai 2019 pentru zodia Berbec: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Berbec mai 2019 - Dragoste

Luna mai 2019 este prielnica iubirii, bunei intelegeri in relatia de cuplu. Viata voastra sentimentala se afla pe un trend ascendent, ceea ce favorizeaza evolutia in relatie. In sprijinul dvs. vine Jupiter, precum si Venus, impletind astfel pasiunea cu sentimentele profunde. La fel de adevarat este si faptul ca responsabilitatile familiale si implicarea in rezolvarea problemelor vor pune pe planul doi dorintele si planurile personale. Afectiunea primita in schimb va compensa acest minus. In viata berbecilor singuri este posibil sa apara o noua iubire. Fiti increzatori, rabdatori si nu actionati impulsiv. Totul depinde de starea in care va aflati si maniera in care reactionati in diverse situatii.

Horoscop Berbec mai 2019 - Cariera si bani

In luna mai 2019 dispuneti de energie si va puteti implica in activitatile colective, de grup. Gratie influentelor survenite de la planetele Jupiter, Saturn si Uranus in aceasta perioada sunt favorizate parteneriatele si activitatile de colaborare. Reusiti sa va impuneti in fata celorlalti, doar ca pentru moment nu poate fi vorba de ascensiune in cariera. Influenta planetei Marte face ca accentul in ceea ce priveste cariera, in luna mai, sa fie pus pe actiune si munca, nu pe recunostere si faima. Nu va faceti grija insa, la momentul prielnic, eforturile voastre vor fi recunoscute. De asemenea, prezenta lui Marte impune o atentie mai speciala acordata asocierilor. Nu este exclus sa apara anumite divergente. Pe plan financiar, lucrurile stau bine. In conditiile in care veti cheltui in mod eficient nu se anunta probleme pe acest segment.

Horoscop Berbec mai 2019 - Sanatate

Luna mai va prinde extrem de activi. Sunteti implicati in multe proiecte, acordati o atentie deosebita partenerului si vietii de familie, iar pauzele sunt destul de rare. In conditiile in care nu veti impune un echilibru toate acestea se pot rasfrange asupra dvs. aducand neplaceri in privinta starii personale de sanatate. In conditii extreme se poate ajunge pana la suprasolicitare nervoasa. Influenta planetei Marte aduce, de asemenea, mici impedimente, deoarece sunteti predispusi la mici accidente. Ar fi bine sa va odihniti suficient, sa faceti plimbari in aer liber, sa petreceti in familie alaturi de cei dragi, sa mancati cat mai sanatos.

 


Related news items:
Older news items: