Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Berbec noiembrie 2014

Sâmbătă, 18 Octombrie 2014 01:41

Horoscop Berbec noiembrie 2014

 

Horoscop Berbec noiembrie 2014Afla horoscop Berbec noiembrie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna noiembrie 2014 pentru zodia Berbec: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Berbec noiembrie 2014 - Dragoste

Prima parte a lunii noiembrie 2014 nu pare sa fie optimista si increzatoare pe plan sentimental deoarece Venus ocupa o pozitie ostila si sta in vecinatatea lui Saturn. Posibil sa apara unele temeri, mici fustrari si blocaje. Aveti o stare extrem de meditativa si psihologica. Neintelegerile au cauze din cele mai diverse si posibil sa fie chiar banale, insa pentru dvs. au un impact puternic. Dar aceasta perioada nu este lunga, iar in cea de a doua jumatate a lunii lucrurile se remediaza. Beneficiati de o pozitie mai buna a lui Venus, ce face un placut trigon cu Jupiter, cu posibilitate maxima de prospetime, implinire, speranta, oportunitate si fericire. Posibil sa aveti parte de calatorii la distanta si cu tenta romantica.

 

Horoscop Berbec noiembrie 2014 - Cariera si bani

In luna noiembrie 2014 ocupati o pozitie de mijloc in ceea ce priveste cariera. Pe de o parte va remarcati prin ambitie si tenacitate, de pe alta parte exagerati, fortandu-va limitele pentru a va atinge scopurile. Nu e rau, insa pare sa fie o perioada destul de dura pentru dvs. Conjuctia Marte-Pluto are o pozitie incerta, fie duce spre performanta, fie are o actiune distructiva. Asadar, pentru a evita orice fel de probleme incercati sa dati dovada de diplomatie, disciplina si flexibilitate. Financiar, lucrurile stau bine. Aveti sansa sa faceti destul de multi bani, dar nu uitati ca e nevoie de atentie si prudenta sporita, mai ales in prima parte a lunii. In a doua parte a lunii aveti sansa obtinerii unor venituri neasteptate. De asemenea, aveti noroc in activitatile de studiu, sansa de a calatori si colabora eficient la distanta.

 

Horoscop Berbec noiembrie 2014 - Sanatate

Se pare ca in luna noiembrie 2014 sunteti ancorati intr-o stare de melancolie, cu tendinta spre meditatie si stare de tristete. Sunteti predispusi la stres si va faceti multe griji, uneori acestea fiind inutile, dar asa sunteti dvs. acum. Incercati sa va motivati si sa va relaxati. Alaturati-va de cei dragi si petreceti timpul liber impreuna. Desfasurati activitati din cele mai diverse care sa va ajute sa uitati de griji si probleme. Incercati sa fiti veseli si optimisti. Acordati timp suficient pentru odihna, faceti miscare si nu ratati nicio oportunitate de iesire din rutina. Plimbati-va in aer liber si practicati activitati preferate.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: