Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Berbec noiembrie 2015

Joi, 01 Octombrie 2015 23:45

Horoscop Berbec noiembrie 2015

Horoscop Berbec noiembrie 2015Afla horoscop Berbec noiembrie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna noiembrie 2015 pentru zodia Berbec: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Berbec noiembrie 2015 - Dragoste

Luna Noiembrie 2015 pentru nativii Berbec va fi pe plan sentimental una destul de ciudata. Vor avea loc o serie de evenimente neasteptate si la care nu veti stii cum sa va raportati. In special in prima parte a lunii va veti confrunta cu momente tensionate, scandaluri iscate din nimic, despartiri neasteptate etc. Rabdarea voastra si puterea de intelegere va vor fi testate la maxim. Va recomandam sa incercati sa va pastrati calmul si sa nu luati decizii pripite la nervi. Pozitia lui Venus, consolidata de Luna Neagra va fi de rau augur. Veti varsa lacrimi amare si veti avea momente in care veti simti ca viata voastra nu are sens. Suport va pot fii vechi prieteni sau membri ai familiei. Si nativii Berbec singuri vor avea parte de o perioada anoasta si mai dificila din punct de vedere moral. Din pacate, doar spre sfarsitul lunii puteti conta pe anumite evolutii mai pozitive pe plan afectiv.

Horoscop Berbec noiembrie 2015 - Cariera si bani

Daca nu va merge bine pe plan afectiv, in ceea ce priveste viata profesional nu se intrezaresc mari probleme. Casa carierei va sta sub influenta lui Marte, asa incat macar la locul de munca veti fi apreciati. Veti stii cum sa va impuneti ideile. Este la fel de adevarat si faptul ca veti munci foarte mult si fara prea multe beneficii suplimentare. O perioada mai propice va fi pentru cei care au o afacere proprie. Un aspect foarte important de precizat, nu va lasati inselati de promisiunea unor castiguri facile!

Horoscop Berbec noiembrie 2015 - Sanatate

Evolutia negativa a vietii sentimentale isi va pune amprenta si asupra starii psihice. Va veti simti tristi, tracasati, deprimati. Este posibil ca in unele dimineti sa aveti senzatia ca nu mai aveti putere pentru a incepe o noua zi. Sfatul nostru ar fi sa incercati sa va remotivati cumva, cu siguranta vor veni si vremuri mai bune. O cura de revitaminizare si remineralizare a organsimului ar fi binevenita.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: