Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Berbec octombrie 2015

Marţi, 01 Septembrie 2015 23:38

Horoscop Berbec octombrie 2015

Horoscop Berbec octombrie 2015Afla horoscop Berbec octombrie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna octombrie 2015 pentru zodia Berbec: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Berbec octombrie 2015 - Dragoste

Luna octombrie 2015 va fi pentru nativii Berbec o luna destul de agitata, cu o serie de evenimente neasteptate, mare parte dintre ele avand un impact pozitiv asupra vietii sentimentale. Conjunctura astrala a inceputului lunii va face foarte empatici, sunteti mai atenti la dorintele persoanei iubite si faceti tot ceea ce va sta in putinta pentru a o multumi. Uneori veti simti ca nu primiti la fel de mult pe cat oferiti, dar nu uitati ca intotdeauna suntem subiectivi in acest gen de abordari. Sentimentele voastre vor fi intr-o evolutie continua iar cei care sunt intr-o relatie de durata este foarte posibil sa decida sa se casatoreasca. Pe cei singuri ii poate lovi sageata lui Cupidon in special in ultima parte a lunii cand prezenta Soarelui potentata de influenta lui Venus va confera o mare putere de atractie.

Horoscop Berbec octombrie 2015 - Cariera si bani

La locul de munca va urma o perioada destul de incarcata, veti munci din greu pentru banii pe care ii veti castiga. Prezenta lui Marte va va ajuta insa sa aveti energia, puterea si determinarea de a va indeplini sarcinile. Spre finalul lui octombrie va trebui sa faceti fata unor situatii conflictuale. Este posibil sa fiti pus in fata unor ultimatumuri. Nu reactionati cu nervozitate chiar daca stiti ca voi aveti dreptate, incercati sa va pastrati calmul si sa nu luati decizii radicale. Pentru cei care au o profesie liberala sfatul nostru ar fi acela de a fi mai atenti la oamenii cu care colaboreaza. Uneori in afaceri trebuie sa fiti mai duri si mai transanti. O parte dintre cei cu care colaborati in loc sa aprecieze faptul ca sunteti niste persoane bune vor incerca sa profite de pe urma voastra.

Horoscop Berbec octombrie 2015 - Sanatate

Vitalitatea voastra va fi in crestere ca urmare a tranzitului Soarelui. Si Marte va ajuta sa fiti dinamici si activi. Aveti insa grija sa nu exagerati. Sunteti predispusi unor excese, si acestea va pot afecta inclusiv starea de sanatate. Chiar daca simtiti ca aveti multa putere nu neglijati alimentatia si odihna. O parte dintre nativii Berbec vor decide sa faca o schimbare radicala a stilului de viata, o schimbare pozitiva cu impact benefic pe termen lung.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: