Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Berbec octombrie 2016

Sâmbătă, 03 Septembrie 2016 00:13

Horoscop Berbec octombrie 2016

Afla horoscop Berbec octombrie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna octombrie 2016 pentru zodia Berbec: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Berbec octombrie 2016 - Dragoste

Incepeti luna octombrie 2016 cu mult elan si energie. Dar, e nevoie si de multa rabdare. Lucrurile se misca repede in jurul dvs., necesitand o anumita stare de spirit si acomodare pentru a face fata situatiilor de viata. E absolut necesar sa gasiti echilibrul si sa actionati in baza ideilor, dorintelor si impulsului de moment. Tineti cont de dorintele voastre si a celor dragi din jur. In viata de cuplu va trebui sa mizati, neaparat, pe comunicare deschisa si aspiratii. Incercati sa fiti pacifisti si lipsiti de griji, evitati conflictele si, indiferent de situatii, luati deciziile corecte. Nu va lasati influentati de familie, mizati pe aptitudinile, caracterul si abilitatile personale. In a doua jumatate a lunii sunt posibile relatii la distanta ori cu cineva de alta nationalitate, putand sa apara probleme in viata de cuplu existenta.

Horoscop Berbec octombrie 2016 - Cariera si bani

In luna octombrie 2016 munciti destul de mult, insa rezultatele nu intarzie sa apara. Ar fi bine sa comunicati deschis si eficient cu cei din echipa dvs., astfel incat sa fie totul transparent. In acest fel, munca va avea rezultatele asteptate, iar obiectivele propuse vor fi atinse. Evitati, pe cat posibil, discutiile in contradictoriu. Totusi, nu renuntati la ideile si planurile de viitor. Se anunta, pur si simplu, o batalie pentru putere cu asociatii, cu riscuri acerbe pentru viitor. Daca doriti sa fiti promovati, aveti sanse de reusita in a doua jumatate a lunii. Sunteti optimisti si luptati pentru atingerea scopului propus, actionand eficient pentru indeplinirea sarcinilor. Financiar, lucrurile decurg bine.

Horoscop Berbec octombrie 2016 - Sanatate

Se pare ca in luna octombrie 2016 sunteti in forma maxima. Va aflati intr-o forma fiizca execelenta, iar din punct de vedere energetic si moral nimic nu va sta in cale. In acest fel, reusiti sa faceti fata, cu brio, provocarilor de zi cu zi. Totusi, ar fi bine sa nu exagerati si sa fiti cumpatati, evitand excesele de orice fel. In acest sens, ar fi bine sa mizati pe prudenta, calmitate, siguranta, etc. Nu ezitati sa adoptati o alimentatie cat mai sanatoasa, sa faceti miscare, sa va planificati cu atentie activitatile, sa fiti prudenti in manipularea obiectelor, sa acordati timp pentru odihna si relaxare, sa petreceti timp alaturi de cei dragi.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: