Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Berbec septembrie 2013

Duminică, 18 August 2013 14:45

Horoscop Berbec septembrie 2013

 

Afla horoscop Berbec septembrie 2013. Afla previziunile astrologice pentru luna septembrie 2013 pentru zodia Berbec: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Berbec - Dragoste

Pentru nativii Berbec, inceputul lui septembrie 2013 este benefic pentru relatii si cuplu datorita lui Venus care atrage iubirea. Un impact mai puternic va avea asupra legaturilor oficiale si asupra legaturilor de iubire vechi. Relatiile neoficiale si cele de inceput sunt nabadaioase. Spre sfarsitul lui septembrie 2013 nativii Berbec sunt supusi contraditiilor. Apar neconcordante suflet-trup si greutati in expunerea sentimentelor gratie prezentei lui Marte. In orice caz, evenimente importante se preconizeaza in jurul datei de 8 septembrie 2013. Actionati rational, discutati problemele de cuplu, comunicati cat mai mult.

 

Horoscop Berbec - Cariera si bani

Se pare ca vara v-a priit, ati adunat energie suficienta pentru a reveni la munca cu forte proaspete. In septembrie 2013 nativii Berbec dispun de numeroase atuuri: inteligenta, creativitate, comunicare, energie, indemanare, capacitate de organizare si sistematizare. Cu toate aceste, pot exista mici conflicte. Mare atentia la relatiile cu superiorii si autoritatile. In privinta banilor, totul pare sa fie excelent. Apare un surplus de bani si posibilitati de investitii. Nu sunt favorabile insa imprumuturile, speculatiile si jocurile de noroc.

 

Horoscop Berbec - Sanatate

Nativii Berbec se bucura in luna septembrie 2013 de o forma fizica excelenta. Acestia dispun de suficienta energie, astfel incat o pot canaliza si spre miscare, sport, drumetii. Nu exagerati, totusi, puteti efectua in aceasta perioada analize, tratamente, investigatii si ingrijire corporala.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: