Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Capricorn 2015

Duminică, 05 Octombrie 2014 01:46

Horoscop Capricorn 2015

 

Horoscop Capricorn 2015Afla ce prezic astrele si horoscopul pe 2015 pentru zodia Capricorn: caracteristici generale, dragoste, cariera, bani si sanatate. 

 

Horoscop Capricorn - Caracteristici generale 2015

Anul 2015 ii pune pe nativii Capricorn in situatia de a se implica mai mult, de a fi mai hotarati si mai puternici. Principalele tendinte ale anului vor fi trasate de implusurile planetelor Saturn si Uranus. Veti fi pusi in fata unor situatii dificile sau diferite fata de ceea ce ati trait pana acum. Din fericire veti gasi in voi puterea de a gasi solutii si de a merge mai departe. Veti fi nu un spectator ci un luptator. Toate eforturile voastre vor da rezultate si va veti simti recompensat pe toate planurile. Saturn va face mai creativi, originali si foarte motivati. Uranus va ofera noi perspective de a privi viata, noi unghiuri de abordare si noi modalitati de actiune. Si viata sentimentala sta sub influenta lui Uranus. Aceasta se traduce printr-o mai mare implicare in relatie, un accent mai important pus pe familie. In situatii mai grele nu ezitati sa cereti sfaturi celor in care aveti incredere. Vor fi momente in care veti avea nevoie de ajutorul lor. Este foarte posibil sa va implicati in proiecte dragi sufletului vostru: voluntariat, activitati artistice si culturale. Aceste momente va vor elibera si vor aduce o stare de bine in viata voastra. Motto-ul Capricornilor pentru anul 2015 va fi: “Doar luptand poti castiga!”

 

Horoscop Capricorn - Dragoste 2015

Pe plan sentimental in 2015 se anunta un cer senin. Posibilii nori vor fi trecatori si de mari furtuni nu prea veti avea parte. Planetele Uranus si Saturn vor influenta in mod mai semnificativ casa dragostei. Familia si partenerul de viata vor fi in centrul perocuparilor voastre. Veti acorda mai multa atentiei relatiei si modalitatilor prin care puteti sa o imbunatatiti. Chiar daca de obicei sunteti mai rezervati sfatul nostru ar fi acela sa incepeti sa aratati in mod mai direct ceea ce simtiti fata de persoana iubita. In acest fel si aceasta se va simti mai bine si mai motivata sa lupte pentru dragostea voastra. Fiti mai indraznet si veti avea doar de castigat. Incercati sa treceti cu diplomatie si comunicare peste inerentele probleme din cuplu si astfel relatia voastra va iesi mult mai intarita. Pentru nativii Capricorn singuri se anunta vremuri interesante. Veti iesi mai des in oras impreuna cu prietenii, veti incerca sa va schimbati radical obiceiurile si sa fiti mai deschisi decat de obicei. In acest fel fara prea mare efort veti reusi sa atrageti simpatia celor din jur. In aceste conjuncturi este posibil sa apara fata sau baiatul la care visati. In special in lunile de vara conjunctura astrala este foarte favorabila si puteti trai o frumoasa si foarte pasionala poveste de dragoste.

 

Horoscop Capricorn - Cariera 2015

In ultimii doi ani ati depus eforturi considerabile la locul de munca si in sfarsit in anul 2015 vor aparea rezultatele. Ati facut progrese dupa progrese si acum este momentul sa fiti recompensati. Cu toate acestea anul 2015 va fi si acesta un an destul de agitat, veti avea mult de munca, veti primi sarcini si atributii noi. Pregatiti-va sa fiti foarte ocupati. O perioada favorabila avansarilor va fi reprezentata de lunile ianuarie si februarie. Trebuie sa va bazati pe intuitia voastra, pe creativitate si pe capacitatea de munca pentru a razbi. Seriozitatea voastra va va face foarte apreciati de catre echipa cat si de catre superiori. Sunt destul de bine aspectate si afacerile personale sau demararea si derularea unor programe si proiecte. Un sprijin consistent il puteti primi din exterior in special in ultimele doua trimeste ale anului. Tot aceasta perioada va fi mai favorabila si pentru cei care isi cauta un loc de munca.

 

Horoscop Capricorn - Bani 2015

Pe plan financiar in 2015 pentru nativii Capricorn se anunta o perioada destul de echilibrata. Jupiter este cel care va vechea in mod principal acest sector. Sansele mari de avansare de la inceputul anului se vor transpune si intr-o suplimentare a veniturilor. Planificati-va cu atentie cheltuielile pentru a pastra o balanta intre venituri si cheltuieli. Pentru cei care au afaceri personale un flux suplimentar de numerar va aparea dupa mijlocul anului. In momentele mai dificile din punct de vedere material puteti apela la ajutorul celor dragi. Ei vor fi acolo pentru a va ajuta pe termen mediu. Nu va hazardati sa va implicati in speculatii financiare. Nu veti avea de castigat, dimpotriva. Ca si sfat general valabil va recomandam sa aveti grija ce documente semnati.

 

Horoscop Capricorn - Sanatate 2015

Nu se anunta mari probleme in ceea ce priveste sanatatea pentru 2015. La inceputul anului nativii Capricorn se va confrunta cu o serie de probleme digestive. Ar fi foarte indicat sa adoptati o alimentatie mai echilibrata, si mai bogata in legume si fructe. Aceasta alimentatie va va ajuta si sa va intariti imunitatea organismului. Renuntati la stilul de viata sedentarist si puneti mai multa baza pe miscare. Sportul si drumetiilor in natura va ajuta si sa va imbunatatiti tonusul psihic. In momentele foarte stresante si solicitante de la locul de munca cautati sa va recreati in familie sau iesind mai des cu prietenii. O detensionare nervoasa este binevenita.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: