Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Capricorn 2016

Miercuri, 28 Octombrie 2015 00:57

Horoscop Capricorn 2016

Horoscop Capricorn 2016Descopera predictiile astrale si horoscopul pe 2016 pentru zodia Varsator: previziuni generale, dragoste, cariera, bani si sanatate.

Horoscop Capricorn 2016 - Previziuni generale

Pentru nativii Capricorn se anunta un an 2016 plin de evenimente. Pur si simplu, reusiti sa scapati de griji, actionati dezinvolt si va largiti orizontul fizic si mental. Evident, sunt favorizate calatoriile de afaceri si colaborarile la distanta. Reusiti, prin forte proprii, sa va faceti remarcati in diverse activitati, mai ales in cele de natura culturala, stiintifica, universitara ori spirituala. Resimtiti acut dorinta de evolutie, perfectionare si specializare. Totusi, evitati sa stati in preajma persoanelor cu idei conservatoare, dubioase, rautacioase. Incercati sa pastrati calea ce buna si ramaneti cu picioarele pe pamant. Nu cadeti prada tentatiilor, mizati pe ideile voastre si nu renuntati la preceptele morale, precum cinste, corectitudine, dreptate, onoare etc.

Horoscop Capricorn 2016 - Dragoste

Anul 2016 parcurge un traseu destul de linistit pentru nativii Capricorn. Totusi, evolutia relationala se individualizeaza in functie de persoana si horoscopul personalizat. In principiu, vorbim despre o evolutie fireasca, fara trairi interioare profunde si pasionale, deoarece mizati foarte mult pe ratiune, calmitate si pragmatism. Totusi, sunteti devotati vietii de familie si chiar depuneti eforturi pentru a petrece timp alaturi de cei dragi. E evident, preferati intimitatea si caldura caminului. Pe plan relational amoros, cele mai intense luni sunt aprilie si iunie 2016, gratie influentelor survenite din partea planetei Mercur, aflata in ciclu retrograd. Dar, lucrurile sunt neconsolidate, caci va manifestati jucaus si superficial. Sansele pentru o relatie serioasa sunt minime, fiind favorizate cu predilectie legaturile trecatoare, idilele. Asemenea situatii sunt o consecinta a dificultatii in comunicare, a neintelegerilor si incurcaturilor ce se ivesc. De asemenea, sunt favorizate relatiile la distanta si calatoriile cu tenta sentimentala. Despre romantism si emotie (datorita influentelor planetei Venus si a Soarelui) vorbim in primele luni ale anului, perioada iunie-iulie si la final de an. In luna octombrie 2016 va manifestati intens, radiati pur si simplu si dispuneti de capacitate extraordinara de cucerire.

Horoscop Capricorn 2016 - Cariera

Anul 2016 pare sa fie favorabil nativilor Capricorn pe plan profesional. Planeta Venus, stapana casei carierei Capricornului, aduce noutate si intensificarea vietii profesionale, prosperitate si bunastare materiala. Mizati pe capacitatile si aptitudinile personale si veti atinge cu siguranta succesul. Evident, reusiti sa evoluati in cariera, superiorii va apreciaza, iar veniturile cresc. In acest fel, veti reusi sa va renovati locuinta, sa va amenajati gradina, sa va modernizati spatiul de locuit si biroul, etc. Jupiter, marele benefic, va influenteaza in mod favorabil, deschizand calea spre reusita si succes. De asemenea, sunt favorizate activitatile de studiu si perfectionare continua ori continuarea studiilor universitare si postuniversitare. In orice caz, aveti preocupari pe plan cultural, stiintific, editorial, avand drept scop desavarsirea pregatirii si formarii profesionale. Va remarcati prin idei, convingeri si concepte, iar daca trebuie sa dati un examen, nu aveti niciun motiv de ingrijorare. Totul decurge excelent, constituind un pas important pentru evolutie pe plan profesional, reusita sociala, faima si recunoastere.

Horoscop Capricorn 2016 - Sanatate

In anul 2016 nu ar strica sa fiti mai atenti asupra starii personale de sanatate. Incercati sa gasiti echilibrul intre munca si momentele de relaxare. Planeta Saturn pandeste orice miscare gresita, fiind predispusi spre anumite afectiuni si lucruri neplacute, precum: suparari in familie, necazuri cu prietenii, pagube in casa. Fiti precauti mai ales in deplasari. De asemenea, daca conduceti masina, fiti cu ochii in patru si vigilenti in trafic. Conduceti cu prudenta, verificati starea tehnica a masinii, etc., caci sunteti predispusi spre accidentari. O atentie marita asupra sanatatii trebuie sa acordati mai ales in lunile martie, mai, august si septembrie 2016. Nu vorbim despre afectiuni serioase de sanatate, ci de chestiuni ce aduc schimbari de substanta atat pe plan emotionat, cat si relational. Uneori va simtiti slabiti si doriti sa consultati un medic, dar pozitionarea astrelor nu va ajuta. Pur si simplu vizitele la medic se dovedesc a fi fara folos, nereusind sa stabiliti un diagnostic clar. Adesea resimtiti nevoia de schimbare de look, stil vestimental ori fizionomie, iar ceilalti percep aceste lucruri, chiar daca sunt minore. E nevoie de un restart. Incercati sa faceti o retrospectie interioara. Analizati si reevaluati imaginea despre propria persoana, cu tot ceea ce implica, inclusiv valori, principii si credinte de viata. In majoritatea cazurilor, neplacerile sunt o consecinta a temerilor si a neincrederii in capacitatile dvs. Pentru binele personal, ganditi pozitiv, fiti optimisti, actionati indraznet si nu va neglijati.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: