Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Capricorn aprilie 2015

Joi, 19 Martie 2015 01:23

Horoscop Capricorn aprilie 2015

 

Horoscop Capricorn aprilie 2015Afla horoscop Capricorn aprilie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna aprilie 2015 pentru zodia Capricorn: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Capricorn aprilie 2015 - Dragoste

In luna aprilie 2015 va aflati sub semnul pasiunii gratie prezentei lui Marte. In aceasta perioada reusiti sa scapati de orice inhibitie, sunteti entuziasti si aveti spirit de aventura. Totul se desfasoara in numele iubirii si petreceti timpul alaturi de perechea dumneavostra. In prima jumatate a lunii resimtiti o puternica incarcatura emotioanala, iar Venus si Marte precipita acest lucru. In a doua jumatate a lunii atmosfera se relaxeaza, va simtiti mult mai confortabil, devenind mai calmi, echilibrati si mai jucausi in relatie. In ultima parte a lunii isi face aparitia Soarele, ceea ce aduce inflacarare, energie, pasiune extrema si placere. Iubirea va poate surprinde oricand, avand in vedere toate aceste aspecte.

 

Horoscop Capricorn aprilie 2015 - Cariera si bani

In luna aprilie 2015 mizati mai ales pe originalitate si creativitate. Aveti energie si va remarcati mai ales prin forta de expresie. Talentul e bine aspectat in aceasta perioada si chiar veti beneficia de aceast atu, reusind sa va va remarcati, sa va lansati in cariera si chiar sa obtineti o promovare. Bine aspectate sunt si activitatile ce includ sportul, divertismentul si educatia copiilor. In prima jumatate a lunii veti avea parte de schimbari si initiative ce vizeaza casa, firma ori alte proprietati imobiliare. A doua jumatate a lunii e favorabila castigurilor, idee e sa actionati rational, nu impulsiv.

 

Horoscop Capricorn aprilie 2015 - Sanatate

Luna aprilie 2015 pare sa fie putin agitata. Acest lucru va solicita si poate duce chiar la epuizare fizica. Depinde doar de voi cum actionati si cum reactionati in situatii de stres. Bine ar fi sa va pastrati calmul, sa actionati rational, sa nu va consumati nervos caci toate sunt trecatoare. Nu lasati sa va fie tulburata linistea si viata obisnuita sub niciun fel. Munciti, insa nu exagerati, si nu uitati ca trebuie sa va odihniti, sa va relaxati, sa mancati cat mai sanatos. Fiti cu bagare de seama asupra starii de sanatate mai ales in a doua jumatate a lunii, cand astrele afecteaza casa bolilor Capricornului.  


Related news items:
Newer news items:
Older news items: