Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Capricorn aprilie 2016

Luni, 21 Martie 2016 00:00

Horoscop Capricorn aprilie 2016

Afla horoscop Capricorn aprilie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna aprilie 2016 pentru zodia Capricorn: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Capricorn aprilie 2016 - Dragoste

Luna aprilie 2016 pare sa stea sub auspiciile dragostei pentru nativii Capricorn. Evident, beneficiati de influentele pozitive a planetei Venus, precum si a planetei Mercur. Resimtiti acut nevoia de confort familial, intimitate si siguranta emotionala. Dar, prin natura astrala, prea multa liniste e prea mult, de aceea imbinati calmitatea cu miscarea si dorinta de nou. Firi curioase de felul vostru, doriti o revigorare si reimprospatare in plan sentimental, de aceea preferati in aceasta perioada jocul de flirt, dorinta de experiente noi, s.a.m.d. Asadar, pentru cei ce se afla intr-o relatie de cuplu se anunta o luna interesanta, iar pentru cei singuri sansele de a-si intalni perechea sunt mari.

Horoscop Capricorn aprilie 2016 - Cariera si bani

Se pare ca in luna aprilie 2016 lucrurile se afla in linie dreapta. Nu veti avea parte de schimbari semnificative fata de perioadele trecute. Totul a devenit o rutina, insa depinde de dvs. cum evolueaza lucrurile pe viitor. Nu se intrevad mari initiative, insa puteti relua proiecte vechi, nefinalizate. In acest sens, e nevoie sa va schimbati tactica de lucru, sa abordati noi strategii de actiune, in baza unui plan nou si eficient. Pentru reusita, mizati in principal pe originalitate, rationalitate si creativitate. Nu ar strica sa va indreptati atentia spre investitii in aceasta perioada. Financiar, lucrurile stau bine. Se anunta castiguri frumoase si sustinere din partea familiei ori a unui sponsor.

Horoscop Capricorn aprilie 2016 - Sanatate

In luna aprilie 2016 nu prea sunteti in elementul dvs. forte, insa incercati sa faceti fata oricaror situatii de viata. In majoritatea cazurilor, reusiti sa va mentineti pe pozitii, insa nu merita sa va suprasolicitati. Evitati, pentru binele dvs., excesele de orice fel si pastrati echilibrul, caci planetele Marte si Saturn va influenteaza negativ si ameninta cu cronicizarea unor probleme medicale pe care le neglijati. E momentul sa produceti schimbare, sa acordati timp pentru odihna si relaxare si sa aveti grija de dvs. Nu ezitati sa apelati la ajutorul specializat al unui medic in cazul problemelor de sanatate. De asemenea, merita sa petreceti timp alaturi de cei dragi, sa faceti plimbari in aer liber si, de ce nu, chiar sa va apucati de practicarea unui sport in cazul in care nu o faceti deja.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: