Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Capricorn august 2013

Luni, 29 Iulie 2013 02:16

Horoscop Capricorn august 2013

 

Afla horoscop Capricorn august 2013. Afla ce prezic astrele si horoscopul in luna august 2013 pentru zodia Capricorn: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Capricorn august 2013 - Dragoste

Pasiunea isi pune amprenta pe nativii Capricorn in luna august 2013, gratie lui Marte si Jupiter in casa cuplului Capricornului. Sunteti absolut senzationali, plini de dorinte si gata de actiune. Flacara iubirii se aprinde instantaneu, dar pot exista si momente tensionate daca ceva se impune in fata vointei tale. Aveti o foarte mare predispozitie spre independenta si libertate deplina, caz in care, daca relatia va sufoca sau partenerul va preseaza, este posibil sa actionati violent. De asemenea, e posibil sa aveti mari asteptari de la partenerul de viata.

 

Horoscop Capricorn august 2013 - Cariera si bani

Luna august 2013 pare sa fie pentru nativii Capricorn o perioada de ascendenta si realizari din cele mai diverse. E posibil sa aveti castig suplimentar sau sa faceti o investitie neasteptata. Se pune accent pe comunicare, colaborare si proiecte care presupun munca de echipa. Sansa, farmecul personal si relatiile par sa joace un important rol in atingerea succesului. Nu sunt excluse concurenta si confruntarile. Astfel, este posibil ca uneori sa reactionati exagerat la gesturile si cuvintele cuiva, ceea ce produce o situatie tensionata de munca. Intr-un final, veti iesi victoriosi, inca cu un mare consum emotional si nervos. Fiti transanti si nu amestecati relatiile de prietenie cu afacerile.

 

Horoscop Capricorn august 2013 - Sanatate

In luna august 2013 nativii Capricorn se prezinta mult mai bine decat luna trecuta, insa nu ating parametrii optimi decat spre sfarsitul lunii. Starea de spirit nu este infloritoare pe cat ati dori, iar fizic parca cedati. Poate ar fi cazul sa luati o pauza de relaxare si odihna, ca tot e vremea concediilor, astfel incat sa alungati nelinistile, gandurile si temerile care va macina. Iesiti in lume, colaborati si comunicati cu ceilalti!


Newer news items:
Older news items: