Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Capricorn august 2015

Sâmbătă, 18 Iulie 2015 09:10

Horoscop Capricorn august 2015

Horoscop Capricorn august 2015Afla horoscop Capricorn august 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna august 2015 pentru zodia Capricorn: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Capricorn august 2015 - Dragoste

In luna august 2015 nu prea va simtiti in largul dvs. Pesemne, totul se trage de la pozitionarea retrograda a planetei Venus in casa a opta. Parca nu aveti stare, va simtiti ingraditi si nu reusiti sa comunicati. Simtiti ca nu aveti posibilitatea de a va exprima liber, de a va motiva alegerile, fiind predispusi la complicatii si tot soiul de obstacole. Va panicati usor si va faceti totul felul de griji in privinta relatiei. Nu exagerati, totusi, si rezistanti tentatiei de a amplifica lucrurile. Sunteti prea perfectionisti si parca nimic nu va multumeste. Incercati insa sa va puneti in pielea celuilalt, analizati lucrurile cu calm si veti atinge echilibrul.

Horoscop Capricorn august 2015 - Cariera si bani

Se anunta o luna august 2015 foarte activa in plan profesional, iar rezultatele nu intarzie sa apara. Evident, acest lucru se va simti si in buzunar (financiar). E posibil sa faceti o achizitie ori o investitie. Indiferent de caz, beneficiati de influenta favorabila a planetelor Mercur, Marte si Venus retrograd, precum si a Soarelui. Cele mai benefice activitati survin din asocieri si parteneriate. De asemenea, va canalizati energia spre obtinerea unor sponsorizari si finantari, retrocedari, mosteniri ori partaj, dupa caz. Nu in ultimul rand, mentionam ca incepeti o perioada favorabila deplasarilor si activitatilor culturale, educative.

Horoscop Capricorn august 2015 - Sanatate

Vorbim despre o luna plina de controverse din punct de vedere a starii de sanatate pentru nativii Capricorn. Nu reusiti sa mentineti o contanta, iar rezistenta fizica nu prea va ajuta. Nici cu moralul nu stati stralucit, insa totul tine de modul de abordare a lucrurilor. In orice caz, manifestati vadite inclinatii spre nervozitate, teama si neliniste. Reusiti cu greu sa va temperati pornirile, sa va pastrati calmul. Ar fi cazul sa reactionati, sa acordati timp pentru odihna si relaxare. Fiti constienti de necesitatea acestor lucruri si totul va fi bine. Incercati sa petreceti timpul liber intr-un mod cat mai placut, calatoriti, iesiti in aer liber, vizionati filmul preferat, cititi o carte buna, comunicati si petreceti timpul cu familia ori prietenii.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: