Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Capricorn decembrie 2013

Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013 23:57

Horoscop Capricorn decembrie 2013

 

Afla horoscop Capricorn decembrie 2013. Afla previziunile astrologice pentru luna decembrie 2013 pentru zodia Capricorn: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Capricorn decembrie 2013 - Dragoste

Se pare ca urmeaza o perioada speciala, datorita prezentei lui Venus in Capricorn. Viata dumneavoastra sentimentala prinde contur si vorbim despre romantism, veselie, placere, armonie, stabilitate. Dragostea pluteste in aer, iar idilele se pot naste din orice. Nevoia de iubire este accentuata prin prezenta lui Jupiter in Capricorn si care creaza ocazii favorabile sentimental.

 

Horoscop Capricorn decembrie 2013 - Cariera si bani

Nativii Capricorn vor sta, incepand cu decembrie 2013, sub planul actiunii, gratie lui Marte in casa carierei, unde va ramane pana in iulie 2014. Se pune accent pe spiritul intreprizator, competitivitate, ambitie, energie, curaj, dorinta de a va dovedi valoarea, nevoia de a cuceri si de a va face recunoscut prin fortele proprii. Pentru aceasta, trebuie sa actionati disciplinat, urmand o strategie, un plan bine pus la punct, pentru ca lucrurile sa nu scape de sub control, ceea ce ar aduce numeroase necazuri, chiar conflicte si esec. Financiar, lucrurile stau bine.

 

Horoscop Capricorn decembrie 2013 - Sanatate

Atentie la sanatate in luna decembrie 2013. Este posibil sa revina in atentie o boala mai veche. De asemenea, sunteti dispusi la contaminari si infectii, mai ales in decada a doua a lunii. E bine, totusi, ca stati excelent cu moralul si veti gasi solutia medicala favorabila. In ultima decada a lunii sunteti predispusi la accidente. Asadar, fiti cu ochii in patru si nu va neglijati!


Related news items:
Newer news items:
Older news items: