Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Capricorn decembrie 2016

Sâmbătă, 19 Noiembrie 2016 00:16

Horoscop Capricorn decembrie 2016

Horoscop Capricorn decembrie 2016Afla horoscop Capricorn decembrie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna decembrie 2016 pentru zodia Capricorn: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Capricorn decembrie 2016 - Dragoste

Luna decembrie 2016 aduce iubire si armonie in viata de cuplu. Se pare ca va place sa petreceti in compania familiei si a perechii dvs. si nu ezitati nicio clipa sa profitati de iesirile in doi si calatoriile romantice. Daca sunteti singuri, aveti mari sanse sa va intalniti perechea, doar trebuie sa acordati sanse celor interesati. Reusiti sa va faceti remarcati rapid in orice colectiv, atragand in jur oameni de valoare. Dincolo de emotia starnita si dorinta, tineti cont de ratiune si interese. Finalul de luna aduce intensitate maxima, gratie influentelor survenite prin tranzitul Lunii. E momentul sa va canalizati atentia spre ceea ce e necesar, cu accent pe activitati practice si actiuni ce au legatura cu partea materiala si financiara a vietii.

Horoscop Capricorn decembrie 2016 - Cariera si bani

Se pare ca in luna decembrie 2016 sunteti norocosi in plan profesional. Reusiti sa va faceti remarcati la locul de munca, iar rezultatele nu intarzie sa apara. Sefii va apreciaza, iar sansele de avansare in cariera sunt mari. Sunteti deschisi in comunicare si in aceasta perioada sunteti extrem de mobili. Va deplasati mult, stabiliti contacte de lucru noi, puneti la cale strategii de actiune, va stabiliti o noua echipa si colaboratori, s.a.m.d. Cu siguranta, e nevoie de un anumit efort din partea dvs. si implicare profunda, dar sunteti capabili, mizand in principal pe intelect, talent si originalitate. In activitatile pe care le intreprindeti dati randament maxim, rezultatul muncii fiind eficace si, evident, soldat cu castiguri financiare frumoase. Totusi, fiti precauti in cheltuieli.

Horoscop Capricorn decembrie 2016 - Sanatate

In luna decembrie 2016 munciti mult, iar sansele de epuizare fizica si psihica sunt destul de mari. E momentul sa va temperati si, pentru binele dvs., sa abordati un stil de viata cat mai echilibrat si sanatos. Munciti mult, stresul isi spune cuvantul, alimentatia e haotica, iar aceste lucruri nu aduc nimic bun. Rezistenta organismului scade, iar riscul la imbolnaviri ori recidive ale unor afectiuni e crescut. Pentru a preintampina anumite probleme, nu ar strica sa efectuati un control medical de rutina si analize. Fiti pozitivi in gandire, actionati cu prudenta, manuiti obiectele cu grija, acordati timp pentru odihna si relaxare si totul va fi bine. Paza buna trece primejdia rea! Petreceti in compania celor dragi, caci reusiti sa va incarcati bateriile. Nu in ultimul rand nu uitati sa zambiti si sa faceti miscare.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: