Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Capricorn februarie 2014

Joi, 30 Ianuarie 2014 18:54

Horoscop Capricorn februarie 2014

 

Horoscop Capricorn februarie 2014Afla horoscop Capricorn februarie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna februarie 2014 pentru zodia Capricorn: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Capricorn februarie 2014 - Dragoste

Se anunta o perioada extrem de favorabila pe plan relational, poate cea mai buna din acest an. Venus isi reia mersul direct si astfel se incheie sirul de blocaje, complicatii si ineficienta. Dupa o perioada mai agitata, in sfarsit reusiti sa trageti concluzii, apele se limpezesc si mergeti mai departe cu elan si entuziasm. Se pare ca Venus va ofera darurile ce ii stau in putere, respectiv: iubire, distractie, buna dispozitie. Venus primeste intarire din partea lui Jupiter, astfel ca, in aceasta luna, orice zi e … o zi a indragostitilor.

 

Horoscop Capricorn februarie 2014 - Cariera si bani

Incepand cu luna februarie 2014 lucrurile revin la normal, stiti exact ce aveti de facut si actionati cu calm si incredere. Puteti miza pe sprijinul lui Marte, aflat in casa carierei Capricornului, ceea ce aduce energie, ambitie si succes. Aveti multe planuri, stiti ce obiective aveti de atins, nu va ramane decat sa actionati. Totusi, pot sa apara mici probleme datorate lui Mercur retrograd. Asadar, munciti cu atentie, ordonat, astfel incat sa evitati eventualele erori, posibile mai ales in prima jumatate a lunii. Pe plan financiar, se pare ca stati bine. Se anunta beneficii si castiguri destul de bune pentru dumneavoastra. Totusi, aveti grija cum ii gestionati in a doua parte a lunii. 

 

Horoscop Capricorn februarie 2014 - Sanatate

Se anunta o perioada ce aduce optimism, speranta si buna dispozitie, caci Venus revine din retrogradare. Dar, fiti vigilenti, nu fortati lucrurile, caci nu e garantata pastrarea sanatatii. Din nefericire, Mercur retrograd este chiar stapanul casei bolilor Capricornului. Pe cat e posibil, incercati sa va fericiti de infectii, intoxicatii, accidentari produse fie la drum, fie prin folosirea neindemanatica a obiectelor. Asadar, fiti disciplinati, manevrati lucrurile cu grija, odihniti-va, relaxati-va, adoptati un regim alimentar sanatos, propice organismului dumneavoastra.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: