Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Capricorn februarie 2015

Luni, 26 Ianuarie 2015 01:35

Horoscop Capricorn februarie 2015

 

Horoscop Capricorn februarie 2015Afla horoscop Capricorn februarie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna februarie 2015 pentru zodia Capricorn: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Capricorn februarie 2015 - Dragoste

Luna februarie 2015 pare sa stea sub semnul pasiunii si erotismului, caci Venus si Marte isi pun amprenta in casa comunicarii Capricornului. Comunicati mult, evident, iar sentimentele vi le exprimati cel mai bine prin scris (poezii, sms, mesaje, etc.). Totusi, nu va puteti limita la cuvant. Trebuie sa treceti si la actiune, doar stiti cum se spune “vorba multa, saracia omului”. Nu ezitati sa va faceti planuri si sa recurgeti la fapte concrete, alaturi de persoana iubita. Emotiile sunt mari, iar actiunile pot fi marete. Nu va lasati intimidati si actionati, recurgeti la calatorii si plimbari, s.a.m.d.

 

Horoscop Capricorn februarie 2015 - Cariera si bani

In luna februarie 2015 accentul cade pe intelect, capacitate, asimilare de cunostinte, munca, etc. Nu aveti de ce va face probleme in aceasta perioada, caci totul va este favorabil. De asemenea, va descurcati excelent inclusiv la examene si concursuri. Dincolo de aceste aspecte, atuu-rile dvs. stau in puterea de convingere si forta cu care reusiti sa va exprimati gandurile si mesajele. Asadar, veti avea succes, caci reusiti sa va impuneti prin forta si stralucire. Financiar, lucrurile decurg bine, fiind stimulate in aceasta perioada initiativele de afaceri si cele financiare, iar Soarele va sustine prin prezenta sa in casa banilor Capricornului.

 

Horoscop Capricorn februarie 2015 - Sanatate

In luna februarie 2015 trebuie sa fiti deosebit de atenti la starea personala de sanatate. Ati muncit mult, v-ati solicitat la maxim organismul, iar acum acesta incepe sa dea semne de slabiciune. Nu trebuie insa sa va ingrijorati, ci doar e tras un semnal de alarma. Acordati doar o atentie marita asupra starii de sanatate, mai ales ca nici astrele nu va sustin (Saturn, stapanul Capricornului, nu e bine aplasat, iar stapanul casei bolilor Capricornului e retrograd). Deci, mare atentie in aceasta perioada. Evitati excesele de orice fel, odihniti-va suficient, faceti miscare, relaxati-va, nu sa suprasolicitati. Incercati mai bine sa va reincarcati bateriile in aceasta perioada si petreceti timp mai mult in familie si alaturi de cei dragi sufletului dvs.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: