Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Capricorn februarie 2016

Sâmbătă, 30 Ianuarie 2016 23:46

Horoscop Capricorn februarie 2016

Horoscop Capricorn februarie 2016Afla horoscop Capricorn februarie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna februarie 2016 pentru zodia Capricorn: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Capricorn februarie 2016 - Dragoste

In luna februarie 2016 totul se raporteaza la relatie, armonie, sentimente profunde, romantism gratie prezentei favorabile a planetei Venus in Capricorn. Pur si simplu, radiati de fericire, va simtiti impliniti in viata de cuplu si va manifestati deschis, mizand pe noroc, incredere si veselie. Se pare ca traversati o perioada intensa in iubire, petreceti timpul placut in compania perechii dvs. si chiar reusiti sa creati situatii favorabile aparitiei ori evolutiei in dragoste. Daca sunteti singuri, nu va panicati, sansa va surade. Important e sa iesiti la tot felul de evenimente, sa socializati si sa fiti deschisi in exprimare. In prima saptamana a lunii beneficiati de prezenta Lunii, ceea ce aduce noutate, mister si incarcatura emotionala. In a doua jumatate a lunii lucrurile se shimba putin, actionand mult mai pragmatic.

Horoscop Capricorn februarie 2016 - Cariera si bani

Se pare ca in luna februarie 2016 norocul va surade, iar sansele de avansare in cariera sunt mari. Reusiti sa va faceti remarcati la locul de munca prin idei, mod de actiune, stil de lucru, iar sefii va apreciaza, fiind posibile oportunitatile de succes si promovare. Cu siguranta, preferati compania celorlalti, astfel ca preferati munca in echipa, colaborarile si parteneriatele de lucru. Reusiti sa fiti lider de grup si faceti fata oricaror situatii prin implicare si strategie eficienta de lucru. Influente favorabile survin din partea planetelor Venus si Mercur, ceea ce aduce comunicare deschisa, creativitate, originalitate, etc. Financiar, lucrurile stau bine. Munciti mult, iar beneficiile sunt pe masura, concretizate in resurse finaciare, cadouri si contracte avantajoase.

Horoscop Capricorn februarie 2016 - Sanatate

Februarie 2016 pare sa fie o luna norocoasa, caci nimic nu umbreste starea personala de sanatate a nativilor Capricorn. Se pare ca dispuneti de o stare fizica excelenta. De asemenea, sunteti plini de viata, mizand pe un ton psihic exceptional, ceea ce aduce stare de bine, veselie, armonie, buna dispozitie, incredere in viitor, dorinta de nou, etc. E perioada perfecta pentru a petrece timpul alaturi de cei dragi, iar munca sa ocupe un loc secund. Asadar, e timpul sa va rasfatati, sa va oferiti mici placeri si sa va distrati in compania familiei si a prietenilor. Chiar ati putea recurge la calatorii! In rest, mizati pe alimentatie sanatoasa, miscare in aer liber, odihna si relaxare. Daca cumva dispuneti de anumite probleme mai vechi de sanatate, e momentul potrivit pentru ameliorare si rezolvare.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: