Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Capricorn februarie 2017

Duminică, 22 Ianuarie 2017 00:14

Horoscop Capricorn februarie 2017

Afla horoscop Capricorn februarie 2017. Afla previziunile astrologice pentru luna februarie 2017 pentru zodia Capricorn: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Capricorn februarie 2017 - Dragoste

Luna februarie 2017 nu pare sa fie perioada cea mai buna din punct de vedere sentimental. Se pare ca va macina ceva, sufleteste, iar acest lucru aduce cu sine neliniste, angoasa si situatii contradictorii. Ar fi bine sa dati glas preocuparilor dvs., daca vreti gasiti solutii optime de rezolvare si sa domine armonia in viata de cuplu. Incercati sa comunicat cat mai deschis cu perechea dvs., sa dati glas trairilor personale, sa va exteriorizati si sa discutati intr-un cadru intim, familiar. Fie vorbim de nelinisti cu privire la starea financiara, fie vorbim de nelinisti cu privire la chestiuni ce au legatura cu locuinta personala. Poate va stresati prea mult si luati totul prea in serios. Temperati-va si luati lucrurile cu calm. Prea multa agitatie, adesea pentru nimic!

Horoscop Capricorn februarie 2017 - Cariera si bani

In luna februarie 2017 munciti mult, dar recompensele sunt pe masura, mai ales din punct de vedere financiar. Norocul va surade, fiind favorizate in aceasta perioada cresterile de venit. Fie vorbim de castiguri ca urmare a muncii prestate, fie vorbim de castiguri ca urmare a unor mosteniri, sponsorizari, cadouri, retrocedari, etc. Cert e faptul ca sunteti deschisi provocarilor si nu ratati nicio ocazie de afacere si investitie. Mai mult de atat, o parte din castiguri ii consumati pe bunuri imobiliare si amenajarea interioara a locuintei dvs. La locul de munca sefii va remarca si va apreciaza pentru talent, implicare, idei inovatoare, s.a.m.d. Nimic nu sta in calea reusitei dvs.!

Horoscop Capricorn februarie 2017 - Sanatate

In luna februarie 2017 va bucurati de o stare de sanatate destul de buna, insa nu trebuie sa exagerati. Ar fi bine sa va dozati energia in orice activitate intreprinsa, sa evitati riscurile de orice fel, sa manuiti cu grija diversele ustensile de lucru si sa circulati cu grija. Mai mult de atat, evitati situatiile stresante, ce va irita si va indispun. Asadar, temperati-va in actiune, zambiti si ganditi optimism. De asemenea, petreceti timp in compania celor dragi, fiind sursa cea mai optima de incarcare a bateriilor. Acordati timp pentru idihna si relaxare, practicati un sport ori recurgeti la plimbari in aer liber. Nu in utimul rand, e bine sa adoptati un regim alimentar cat mai sanatos.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: