Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Capricorn ianuarie 2016

Joi, 17 Decembrie 2015 00:41

Horoscop Capricorn ianuarie 2016

Horoscop Capricorn ianuarie 2016Afla horoscop Capricorn ianuarie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna ianuarie 2016 pentru zodia Capricorn: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Capricorn ianuarie 2016 - Dragoste

Ianuarie 2016 nu pare sa fie luna cea mai norocoasa pe plan sentimental, insa nici nu va puteti plange. Sunteti responsabili de situatie, deoarece aveti preocupari mai interesante si mai indraznete decat iubirea si viata de cuplu. Astfel, viata relationala nu e prea activa, caci mizati pe alte aspecte existentiale ce va capteaza interesul. De asemenea, influente nefaste survin si din partea planetei Venus, ce nu prea va avantajeaza in aceasta perioada. Sunt favorizate mai ales legaturile ascunse, insa totul revine la normal spre finalul lunii, cand planeta Venus intra in Capricorn.

Horoscop Capricorn ianuarie 2016 - Cariera si bani

In luna ianuarie 2016 dispuneti de energie suficienta pentru a va exercita capacitatea de munca si chiar pentru a va remarca la locul de munca. Sansele va surad, iar succesul e aproape. Evident, beneficiati de influente favorabile din partea Soarelui si a planetei Mercur. Reusiti sa atrageti de partea dvs. oameni de valoare, alaturi de care construiti o echipa puternica. In acest fel, reusiti rapid sa va atingeti obiectivele, iar recompensele materiale nu intarzie sa apara. Nu e usor, insa mizati pe originalitate, inteligenta, rabdare, tenacitate, creativitate si comunicare deschisa. In acest fel veti evita eventualele neplaceri, depasind cu brio orice dificultati.

Horoscop Capricorn ianuarie 2016 - Sanatate

Se pare ca in luna ianuarie 2016 sunteti in forma maxima din punct de vedere fizic. Nimic nu reuseste sa va perturbe starea de sanatate. Radiati de energie si forta, insa nu uitati ca nu trebuie sa fortati nota. Pot sa apara mici neplaceri si probleme caci planeta Mercur se afla in ciclu retrograd. Astfel, pot sa apara unele dificultati de comunicare, stari de nervozitate accentuate, situatii tensionate de lucru si indispozitii. De asemenea, exista riscul unor accidente. Dar, totul tine de dvs. si de felul cum va comportati. Drept urmare, evitati excesele si imprudentele de orice fel, acordati timp pentru odihna si relaxare, priviti lucrurile cu detasare si calm, astfel incat nimic sa nu va tulbure linistea si starea de sanatate.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: