Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Capricorn iulie 2014

Sâmbătă, 28 Iunie 2014 13:40

Horoscop Capricorn iulie 2014

 

Horoscop Capricorn iulie 2014Afla horoscop Capricorn iulie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna iulie 2014 pentru zodia Capricorn: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Capricorn iulie 2014 - Dragoste

Se anunta o perioada benefica pe plan sentimental. In primele doua decade ale lunii iulie 2014 accentul cade pe iubire, casatorie, mariaj, relatii de durata. Se pare ca partenerul dvs. devine centrul de interes, iar daca nu sunteti intr-o relatie, e prima problema pe care trebuie sa o rezolvati. Posibil sa va intalniti perechea la locul de munca, la sala de sport etc. Prezenta lui Mercur in casa cuplului Capricornului are de a face cu socializarea, comunicarea eficienta intre parteneri, distibutia sarcinilor in activitatea zilnica. Prezenta lui Venus aduce fericire, implinire, sansa, intgelegere si armonie in viata sentimentala.

 

Horoscop Capricorn iulie 2014 - Cariera si bani

Luna iulie 2014 pare ca va prieste in planul carierei. Vorbim despre colaborari si asocieri prospere, contracte, munca de echipa. Pur si simplu va integrati in grup, dialogati, relationati usor cu ceilalti, ceea ce nu prea va caracterizeaza in general. Reusiti chiar sa fiti catalizatorul unor grupuri, iar acest aspect va aduce numai bucurii si satisfactii. Financiar, nu aveti motive de ingrijorati. Din contra, se anunta unele castiguri suplimentare sau alte beneficii materiale. Spre finalul lunii Marte paraseste casa carierei Capricornului, reusind sa scapati de tensiune si stres.

 

Horoscop Capricorn iulie 2014 - Sanatate

In luna iulie 2014 Mercur isi reia mersul direct in casa bolilor Capricornului, ceea ce aduce o intorsatura favorabila dvs. E posibil sa gasiti rezolvare la o serie de probleme medicale si la preocupari personale privind igiena, dieta, stilul de viata, forma alimentara adoptata etc. In primele doua decade ale lunii se pare va puteti acorda atentie ingrijirilor de frumusete si chiar va puteti improspata vestimentatia si garderoba.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: