Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Capricorn iulie 2015

Joi, 02 Iulie 2015 01:17

Horoscop Capricorn iulie 2015

Horoscop Capricorn iulie 2015Afla horoscop Capricorn iulie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna iulie 2015 pentru zodia Capricorn: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Capricorn iulie 2015 - Dragoste

Luna iulie 2015 este extrem de animata pentru nativii Capricorn, fiindca vorbim despre tranzitul simultan al planetelor Marte si Mercur, precum si a Soarelui. Marte aduce pasiune si energie, Mercur aduce dorinta spre nou si schimbare, iar Soarele aduce spirit intreprinzator, lumina si forta. Situatiile care se ivesc sunt destul de controversate. Fie vorbim despre reactii imediate si prompte, fie despre reactii pline de nervi si agitatie. In general, va place sa actionati direct si preferati sa faceti primul pas. Uneori, actionati in graba, fara prea multa diplomatie, iar perechea dvs. poate avea o atitudine mai impulsiva. In astfel de cazuri, riscul de conflict e marit, astfel ca e nevoie de calm, rabdare si dorinta de comunicare.

Horoscop Capricorn iulie 2015 - Cariera si bani

In sfarsit, dupa o perioada indelungata de stres si suprasolicitare, se anunta o luna iulie 2015 mult mai relaxata, adoptand o atitudine calma si concilianta. Aveti destul de multe planuri, insa adoptati o alta atitudine, mult mai pozitiva si asta conteaza enorm de mult. Nu strica sa fiti vigilenti in continuare, insa primejdia a trecut, iar sansa va surade. Asadar, nu actionati pripit si nu va avantati prea mult in diverse activitati si parteneriate. Inainte de a semna contracte analizati bine situatiile, stabiliti o strategie de lucru clara, variante de rezolvare si scopuri bine stabilite. In aceasta perioada colaborarile sunt bine aspectate, dar pot sa apara si mici incidente. Nu trebuie sa va ingrijorati insa, caci totul decurge excelent.

Horoscop Capricorn iulie 2015 - Sanatate

Starea de agitatie scade in luna iulie 2015. Preocuparile pentru starea de sanatate nu mai e la fel de acuta ca in luna trecuta. Fie s-a gasit rezolvare, fie vorbim despre ameliorare in cazul problemelor de sanatate ivite. Totusi, tensiunea persista, presiunea nervoasa e destul de ridicata, iar stresul pare sa vina din interactiunile cu ceilalti. Evitati excesele de orice fel si nu va expuneti la riscuri. Acordati timp pentru odihna si relaxare, petreceti alaturi de ce dragi. De asemenea, nu as strica sa faceti plimbari in aer liber si sa mancati cat mai sanatos. Imprudentele pot costa mult, dar nu uitati ca totul va fi bine!


Related news items:
Newer news items:
Older news items: