Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Capricorn iulie 2016

Vineri, 10 Iunie 2016 23:37

Horoscop Capricorn iulie 2016

Afla horoscop Capricorn iulie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna iulie 2016 pentru zodia Capricorn: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Capricorn iulie 2016- Dragoste

Luna iulie 2016 aduce in prim plan iubirea si armonia in viata de cuplu gratie prezentei favorabile a Soarelui in casa cuplului Capricornului. In sfarsit, petreceti timp pretios alaturi de perechea dvs. si chiar va faceti planuri de viitor. Daca sunteti singuri, aveti mari sanse sa va intalniti perechea. Sunteti deschisi in comunicare, reusiti sa va exprimati trairile emotionale in mod original si va place sa petreceti in doi, dar si in compania altor persoane. Nu ezitati sa iesiti in societate, sa socializati si sa cunoasteti lume noua. In a doua jumatate a lunii incep sa apara gandurile, framatarile interioare, grijile, suspiciunile, ingrijorarile, iar in mintea dvs. se tes tot felul de scenarii. Responsabile de situatie sunt planetele Venus si Marte, ce parasesc zona parteneriatelor Capricornului. Dar, nu va ingrijorati, situatia revine la normal in scurta vreme.

Horoscop Capricorn iulie 2016- Cariera si bani

In luna iulie 2016 accentul cade pe munca in echipa, parteneriatele de lucru si colaborarile la distanta. Reusiti sa va faceti remarcati in jur prin idei, originalitate, creativitate si initiativa, gratie influentelor survenite din partea Soarelui si a planetei Mercur. Reusiti sa atrageti contacte noi si sa demarati noi investitii, afaceri si colaborari profitabile, precum si proiecte colective de lucru. Strategia adoptata e eficienta si reusiti cu destul de mare usurinta sa obtineti succesul, avand parte de castiguri financiare frumoase. Vorbim inclusiv de venituri suplimentare si alte avantaje materiale.

Horoscop Capricorn iulie 2016- Sanatate

Se pare ca in luna iulie 2016 sunteti foarte activi, consumand destul de multa energie si forta fizica. Totusi, pentru binele dvs. ar fi bine sa va temperati si sa adoptati un stil de viata cat mai sanatos si echilibrat, mai ales ca planeta Saturn se afla intr-o pozitie defavorabila starii personale de sanatate. Evident, munciti mult, iar eforturile dvs. sunt limitate. Mai mult de atat, va consumati energia si nervii, iar starea fizica si mentala incepe sa cedeze. Incercati sa evitati excesele de orice fel, caci pot duce la aparitia unor probleme medicale. Asadar, fiti precauti si acordati timp suficient pentru relaxare, miscare, odihna. Cel mai usor va incarcati bateriile in preajma celor dragi si a persoanei iubite.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: