Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Capricorn iunie 2014

Miercuri, 28 Mai 2014 13:00

Horoscop Capricorn iunie 2014

 

Horoscop Capricorn iunie 2014Afla horoscop Capricorn iunie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna iunie 2014 pentru zodia Capricorn: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Capricorn iunie 2014 - Dragoste

In luna iunie 2014 casa dragostei nativilor Capricorn va fi in principal sub influenta planetei Venus. Aceasta va avea un impact pozitiv si relatia de cuplu va avea o evolutie frumoasa fara dificultati majore. Veti fi mai deschisi comunicarii, veti initia actiuni romantice ce vor surprinde intr-un mod placut persoana iubita. Profitati de aceste momente speciale si relatia voastra va iesi mai intarita. Nativii singuri vor beneficia de o forta de seductie puternica. Vor atrage privirile si toti cei din jur vor fi placut impresionati de Capricorni. Cu siguranta veti reusi sa cuceriti persoana care va atrage. Eros este de partea voastra. Va fi o luna in care va predomina voia buna, distractia si o viata sociala activa.

 

Horoscop Capricorn iunie 2014 - Cariera si bani

Luna iunie 2014 in ceea ce priveste cariera va fi una foarte dinamica. Veti fi pusi in situatia de a fata unor situatii noi. Sunt posibile avansari in functie. In special in primele 2 saptamani ale lunii va veti simti in forma maxima, veti excela la locul de muca, veti stii sa va valorificati aptitudinile si sa va indepliniti cu succes toate sarcinile. Ultima decada a lunii va pune in fata unei mari provocari: o parte din nativii Capricorn vor dori sa-si inceapa o afacere singuri sau in parteneriat cu alte cunostinte. Momentul este unul bine aspectat si are mari sanse de reusita. In ceea ce priveste banii in special in prima parte a lunii veti avea tendinta de a cheltui excesiv. Incercati sa va infranati aceasta tendinta si sa actionati mai cu prudenta. Daca veti stii cum sa va dramuiti cheltuielile nu vor aparea probleme majore pe plan financiar.

 

Horoscop Capricorn iunie 2014 - Sanatate

Focusati-va in luna iunie 2014 mai mult pe starea voastra de sananate. Din pacate este posibil sa apara anumite neplaceri, sa recidizeze anumite afectiuni mai vechi. Toate aceastea apar datorita influentei unui Marte retrograd. Sfatul nostru ar fi acela de a va prezenta la medic, de a face analize mai aprofundate si de a urma un regim de viata cat mai sanatos. Nu neglijati odihna si o alimentatie sanatoasa. Faceti un efort suplimentar si incercati niste metode naturiste de intarire a imunitatii.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: