Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Capricorn mai 2014

Marţi, 29 Aprilie 2014 15:07

Horoscop Capricorn mai 2014

 

Horoscop Capricorn mai 2014Afla horoscop Capricorn mai 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna mai 2014 pentru zodia Capricorn: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Capricorn mai 2014 - Dragoste

In luna mai 2014 nativii Capricorn vor simti nevoia de liniste, stabilitate emotionala, echilibru familial. Va doriti o relatie care sa va ofere certitudini, asa incat, cei care se afla intr-un cuplu vor incerca sa clarifice anumite probleme, sa gaseasca solutii pentru ca relatia sa devina mai armoniosa. Pe cei singuri este posibil sa ii bantuie trecutul. Vor simti nostalgia unei iubiri trecute si neimplinite. Este posibil chiar sa puneti mana pe telefon si sa o/il sunati.

 

Horoscop Capricorn mai 2014 - Cariera si bani

Primele saptamani din luna mai nu se anunta prea favorabile pe plan profesional. Veti simti ca toata lumea va impovareaza cu sarcini si nimeni nu va recompenseaza corespunzator. Va fi o perioada mai turbulenta si veti avea nevoie de o mare stapanire de sine pentru a face fata tuturor provocarilor. Pe 20 mai 2014 Marte intra in casa carierei Capricornului. Acest aspect astral poate aduce cu sine ori un mare succes ori un mare insucces. Depinde de voi cum abordati problema. Daca veti actiona calculat, profesionist veti avea sanse mari de promovare si castiguri suplimentare. Daca insa oscilati, actionati imprundent manati doar de orgoliu, daca veti aborda o atitudine razboinica generand scadaluri si nemultumiri nu se anunta vremuri prea bune. Sfatul nostru ar fi sa fiti cat mai ponderati, rationali si echilibrati la locul de munca!

 

Horoscop Capricorn mai 2014 - Sanatate

Din fericire pentru voi stati destul de bine la capitolul sanatate. Sunteti intr-o forma fizica buna, aveti energie si un tonus psihic bun. Astfel, puteti sa faceti fata provocarilor si sa dovediti o mare rezistenta psihica. Influenta lui Marte si a Soarelui prefigureaza un interes sporit pe care il veti acorda acestui capitol. Veti fi mai interesati de tot tipul de tratamente naturiste, tratamente alternative pentru a va imbunatati imunitatea. Poate este momentul sa mergeti la sala sau sa practicati sporturi in aer liber.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: