Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Capricorn mai 2015

Marţi, 14 Aprilie 2015 23:43

Horoscop Capricorn mai 2015

 

Horoscop Capricorn mai 2015Afla horoscop Capricorn mai 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna mai 2015 pentru zodia Capricorn: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Capricorn mai 2015 - Dragoste

In luna mai 2015 totul e frumos si sta sub semnul iubirii. Evident, beneficiati de prezenta favorabila a planetei Venus si a Soarelui, ceea ce va da curaj. Actionati direct, fara ocolisuri, eliberandu-va de complexe. Vorbim despre emotie, senzualitate, stralucire, buna intelegere si comunicare in viata de cuplu. Prin asemenea calitati, reusiti sa va puneti in valoare, starnind pasiune si farmec. Daca sunteti intr-o relatie, vorbim despre o consolidare a acesteia, iar daca sunteti singuri vorbim despre infiriparea unei relatii.    

 

Horoscop Capricorn mai 2015 - Cariera si bani

In luna mai 2015 stiti clar ce doriti in planul carierei, de aceea actionati direct in acest sens, manifestand vointa, rabdare si diplomatie. Reusiti sa atrageti oameni in jurul dvs., formand o echipa solida, fiind extrem de deschisi pentru comunicare si colaborare. Astfel, reusiti in aceasta luna sa incheiati contracte noi ori sa reveniti la unele contracte mai vechi ce a aduc avantaj. Totusi, e nevoie de munca, stresul e mare, ceea ce necesita gandire logica, putere de decizie mare si rapida. Activitatile sunt multe, necesita rezolvare, de aceea trebuie sa va stabiliti de la inceput prioritatile, muncind cat mai ordonat si eficient. Poate reusiti sa delegati sarcini, pentru a scapa de o seama de responsabilitati. Financiar, lucrurile stau bine.

 

Horoscop Capricorn mai 2015 - Sanatate

Luna mai 2015 aduce animatie si implicare, ceea ce duce la stres, implicare majora si posibile probleme de sanatate. Sunteti predispusi la riscuri caci Mercur se afla in pozitie retrograda, iar Marte se afla in casa bolilor Capricornului. Totusi, veti evita orice neplacare legata de sanatate daca actionati echilibrat. Evitati excesele de orice fel, adoptand un stil de viata cat mai sanatos. Mare atentie la aspectele ce tin de sistemul respirator si sisteml nervos, precum si la aspectele ce privesc umerii, bratele, mainile. Vorbim poate despre afectiuni mai vechi care revin in atentie. Nu va grabiti, lucrati cu atentie, manevrati obiectele cu grija, feriti-va de pericolele de pot surveni din graba, imprudenta, exces, neatentie si neindemanare.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: