Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Capricorn martie 2014

Marţi, 25 Februarie 2014 02:10

Horoscop Capricorn martie 2014

 

Horoscop Capricorn martie 2014Afla horoscop Capricorn martie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna martie 2014 pentru zodia Capricorn: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Capricorn martie 2014 - Dragoste

Dupa o perioada lunga de sedere se pare ca Venus paraseste zodia Capricornului. Acum e momentul ideal sa priviti imaginea in ansamblu pentru a afla semnificatia. Totusi, parca va simtiti usurati, caci Venus nu s-a simtit comportabil in prezenta celorlalte planete. Lucrurile decurg bine in aceasta luna gratie prezentei lui Jupiter. Acum pot sa apara noi relatii sau, daca sunteti intr-o relatie stabila, aceasta se imbunatateste vizibil. Dar, mare atentie si ratiune: nu cereti mai mult decat e rezonabil de la perechea dvs. deoarece pretentiile mari si exigentele pot dauna. Comunicati daca apar eventuale probleme.

 

Horoscop Capricorn martie 2014 - Cariera si bani

In aceasta luna Venus intra in casa banilor, iar Mercur isi reia mersul direct. Astfel, apar schimbari in bine, iar resposabili pot sa fie partenerii, colaboratorii, asociatii, perechea. Marte incepe sa retrogradeze si nu e o veste tocmai buna. Pot sa apara mici neplaceri, mici momente de panica, complicatii, incetinire ori deturnare de la scopuri. Se stie ca nu sunt favorizate noile inceputuri. Cel mai bine ar fi sa reluati proiecte mai vechi, analizati si remediati problemele mai fagile din cariera dvs., reorganizati-va activitatea si restabiliti obiectivele.

 

Horoscop Capricorn martie 2014 - Sanatate

Mercur, stapanul casei bolilor Capricornului, si-a reluat mersul direct, iar acest fapt aduce doar lucruri bune. Daca ati avut unele probleme de sanatate, acestea incep sa isi gaseasca rezolvare. Dar, nu va culcati pe lauri, situatia nu este complet si definitiv solutionata. Posibil sa mai fie nevoie de interventii, ceea ce presupune un drum de facut si niste cheltuieli de realizat. Mare atentie la alimentatie. Feriti-va in mod special de intoxicatii, infectii si boli contagioase, mai ales in a doua jumatate a lunii martei 2014.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: