Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Capricorn noiembrie 2014

Joi, 16 Octombrie 2014 14:09

Horoscop Capricorn noiembrie 2014

 

Horoscop Capricorn noiembrie 2014Afla horoscop Capricorn noiembrie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna noiembrie 2014 pentru zodia Capricorn: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Capricorn noiembrie 2014 - Dragoste

In prima parte a lunii noiembrie 2014 veti fi foarte persuasivi, veti reusi sa intrati pe sub pielea persoanei iubite, sa va impuneti mai usor opiniile si sa il faceti sa actioneze asa cum va doriti. Comunicarea va fi mult imbunatatita si relatia va castiga in profuzime si stabilitate. In partea a doua a lunii prezenta planetei Venus va determina o schimbare. Veti fi mai introvertiti, mai implinati spre singuratate si oarecum mai timizi. Acum veti avea nevoie mai mult ca oricand de afectiunea persoanei iubite, sa stiti ca este acolo pentru voi cu un sfat bun si o imbratisare. Nu lasati aceasta stare sa se instaleze si sa va controleze. Sfatul nostru este acela sa iesiti mai des, sa aveti o viata sociala mai activa si in felul acesta veti depasi acest moment mai sensibil. Pentru nativii Capricorn singuri este posibil sa reapara in viata lor cineva din trecut.

 

Horoscop Capricorn noiembrie 2014 - Cariera si bani

Debutul lunii noiembrie va gaseste foarte implicati si foarte pasionati de tot ceea ce tine de cariera. Ne referim fie la activitatea de la locul de munca, fie la diverse activitati de perfectionare, formare sau reconversie profesionala. Prezenta Soarelui pe casa carierei va confera energia si capacitatea de a fi apreciat de catre cei din jur. Bine aspectate sunt si afacerile personale. Oportunitati substantiale de afaceri este posibil sa apara in aceasta perioada si odata cu ele si castiguri suplimentare. Spre finalul lunii, ca urmare a suprasolicitarii, va veti pierde capacitatea de a fi focusati spre atingerea obiectivelor. Sfatul nostru ar fi acela de a va doza activitatile si de a nu va intinde limitele. Incercati sa pastrati un echilibru intre munca si odihna.  

 

Horoscop Capricorn noiembrie 2014 - Sanatate

In luna noiembrie 2014 starea sanatatii va fi destul de buna. In prima parte veti avea energia si tonusul necesar pentru a face fata tututor provocarilor. Moralul va fi de asemenea destul de bun. Din pacate, spre mijlocul lunii va veti pierde din vitalitate (si pe fondul suprasolicitarii) si in aceste conditii este posibil sa recidiveze afectiuni mai vechi. Incercati sa va puneti putina ordine in program, sa aveti un stil de viata mai echilibrat. Munca pana la epuizare nu poate fi o solutie. Recomandarea noastra ar fi aceea de a acorda odihnei, destinderii si alimentatiei locul pe care il merita.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: