Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Capricorn octombrie 2013

Duminică, 29 Septembrie 2013 21:05

Horoscop Capricorn octombrie 2013

 

Afla horoscop Capricorn octombrie 2013. Afla previziunile astrologice pentru luna octombrie 2013 pentru zodia Capricorn: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

 

Horoscop Capricorn octombrie 2013 - Dragoste

In luna octombrie 2013 nativii Capricorn intra intr-o perioada de repaus pe plan sentimental gratie lui Venus. Cu toate acestea, nu aveti motive de ingrijorare deoarece nu dureaza mult. Jupiter anunta schimbari si actiune pana in luna iulie a anului viitor. Totusi, momentan e indicat sa luati o scurta pauza si sa va axati pe alte planuri. Nu e exclusa o idila secreta. Oricum ar fi, cert este ca vorbim despre o pauza sau o retragere din vazul lumii. Posibil ca perechea sa aiba o perioada mai dificila.

 

Horoscop Capricorn octombrie 2013 - Cariera si bani

Nativii Capricorn manifesta, in luna octombrie 2013, nevoia de afirmare si recunoastere. Toata atentia cade in directia atingerii succesului. Aspiratiile sunt mari, dar nu sunt usor de implinit. Poate va doriti prea mult? Mercur nu va ajuta deloc. Performantele pot fi afectate si apar probleme de comunicare, decizie, atentie si concentrare. Neintelegeri majore pot sa apara in activitatile de grup. De asemenea, pot sa apara incurcaturi in materie de bani. In a doua jumatate a lunii apar oportunitati de calatorie, studii si relatii cu cei de departe.

 

Horoscop Capricorn octombrie 2013 - Sanatate

Luna octombrie 2013 este o perioada ce aduce riscuri pe plan fizic si moral pentru nativii Capricorn. E timpul sa acorzi timp suficient pentru relaxare. Renuntati la unele activitati, ingrijiti-va, feriti-va de frig si umezeala, adoptati un regim alimentar sanatos, mancati regulat, rezolvati eventualele probleme cu prietenii.  


Related news items:
Newer news items:
Older news items: