Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Capricorn octombrie 2015

Marţi, 22 Septembrie 2015 00:37

Horoscop Capricorn octombrie 2015

Afla horoscop Capricorn octombrie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna octombrie 2015 pentru zodia Capricorn: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Capricorn octombrie 2015 - Dragoste

Luna octombrie 2015 aduce pentru nativii Capricorn destul de multa retinere in gesturi si manifestarea sentimentelor. Preferati linistea caminului si discretia, parand sa fie analitici si circumspecti in anumite privinte ale vietii de cuplu. De asemenea, puneti accent pe emotie, sentiment, psihologie relationala si analizati in cele mai mici amanunte relatia existenta. In a doua jumatate a lunii lucrurile incep sa se schimbe, adoptati o alta stare, deveniti mult mai dinamici si aveti pespective de viata mult mai largi si indepartate. Nu va dati in laturi de la nicio provocare, astfel ca nu ar fi excluse calatoriile romantice ori relatiile la distanta. Nu in ultimul rand, amintim faptul ca pot exista interferente intre planul sentimental si planul cultural-spiritual.

Horoscop Capricorn octombrie 2015 - Cariera si bani

Se anunta o luna octombrie 2015 activa, cu rezultate remarcabile in plan profesional. Socializati mult si reusiti sa va faceti remarcati gratie prezentei Soarelui in casa carierei Capricornului. Situatiile neclarificate in trecut isi gasesc rezolvare, iar succesul in activitati e garantat. Influente pozitive survin si din partea planetei Mercur care isi reia mersul direct. Sunteti inteligenti, aveti idei originale si inedite, ganditi profund si abia apoi actionati. Evident, aceasta strategie va aduce doar beneficii, castig si promovare. Reusiti sa va faceti remarcati si va impuneti in fata celorlalti cu respect, atitudine si abilitate. Sunt favorizate in aceasta perioada activitatile ce solicita intelectul, calatoriile de instruire ori de afaceri, colaborarile cu strainii in cadrul unor parteneriate. N-ar fi rau sa va apucati de activitati de cercetare ori sa studiati, sa va perfectionati ori sa va specializati intr-o alta ramura profesionala.

Horoscop Capricorn octombrie 2015 - Sanatate

Vorbim despre o perioada destul de fragila din punct de vedere a starii de sanatate in luna octombrie 2015. Nu e cazul sa va panicati, caci nu e vorba despre ceva grav, dar trebuie sa fiti vigilenti caci nu va aflati in mare forma fizica in aceasta perioada. Echilibrul energetic e destul de scazut, iar imunitatea va da batai de cap. Incercati sa evitati excesele si imprudentele de orice fel, sa adoptati un regim alimentar sanatos, sa acordati timp pentru odihna si relaxare. Pastrati-va calmul indiferent de orice si munciti atat cat e nevoie. Menajati-va, nu exagerati cu munca si evitati eforturile. Nu actionati sub stres, iar daca aveti de luat decizii, lasati-va suficient timp de gandire.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: