Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Capricorn octombrie 2016

Miercuri, 14 Septembrie 2016 00:09

Horoscop Capricorn octombrie 2016

Afla horoscop Capricorn octombrie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna octombrie 2016 pentru zodia Capricorn: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Capricorn octombrie 2016 - Dragoste

Luna octombrie 2016 aduce emotie maxima si pasiune. Se pare ca acordati o atentie marita vietii relationale. Adesea, insa, reactionati instinctual, dand frau liber sentimentelor. Ar fi bine sa va temperati pornirile si pasiunea excesiva vis-a-vis de perechea dvs., caci puteti declansa conflicte si tensiuni inutile. Pentru evolutie favorabila in viata de cuplu ar fi bine sa mizati pe incredere, diplomatie, sinceritate, sentiment, emotie si luminozitate. Incercati sa vorbiti deschis cu perechea dvs., socializati, bucurati-va de placerile vietii si petreceti clipe fericite ce duc spre iubire si implinire. De asemenea, ar fi bine sa va tineti in frau pornirile autoritare, gelozia si posesivitatea.

Horoscop Capricorn octombrie 2016 - Cariera si bani

In luna octombrie 2016 munciti destul de mult, iar sansele de succes sunt mari. Astrele va surad, insa adesea duceti lucrurile la extrem. Sunteti incapatanati si nimic nu sta in calea dvs. atunci cand va propuneti ceva. Provocarile sunt mari, iar reactiile sunt pe masura, deorece aveti putere, rabdare, vointa, ambitie si mizati pe capacitatile personale. Reusiti sa va impuneti in fata colegilor dvs., iar sefii va remarca, beneficiind de consolidarea reputatiei si chiar ascensiune in cariera. Actionati cu fermitate in vederea atingerii obiectivelor propuse, actionand in baza unei strategii bine puse la punct. Totusi, nu exagerati lucrurile, nu va asumati riscuri inutile si evitati sa atrageti dusmanii din partea colaboratorilor.

Horoscop Capricorn octombrie 2016 - Sanatate

In luna octombrie 2016 nu sunteti in elementul dvs. forte. Se pare ca munciti destul de mult, intreaga atentie fiind canalizata spre acest scop. Incercati sa adoptati un regim de viata cat mai echilibrat si sanatos. Stresul, presiunea si nervii intinsi la maxim nu va fac bine. Incercati sa va temperati pornirile si sa acordati mai mult timp pentru odihna si relaxare, in compania celor dragi. Nu va razbunati pe acestia, caci, indiferent de situatie, sunt singurii care va sunt alaturi si va sustin neconditionat. Mai mult de atat, sunt motorul principal pentru reincarcarea bateriilor. Asadar, evitati imprudentele si excesele de orice fel, faceti miscare si nu uitati de alimentatia sanatoasa. Nu va negrijati starea de sanatate si fiti vigilenti, mai ales daca stiti ca suferiti de anumite boli.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: