Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Capricorn septembrie 2014

Vineri, 22 August 2014 01:05

Horoscop Capricorn septembrie 2014

 

Horoscop Capricorn septembrie 2014Afla horoscop Capricorn septembrie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna septembrie 2014 pentru zodia Capricorn: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Capricorn septembrie 2014 - Dragoste

Luna septembrie 2014 e excelenta pentu nativii Capricorn pe plan sentimental gratie prezentei lui Venus in casa a noua. Veti avea parte de experiente inedite si placute, intrepatrunse de sentimente cu deplasari si momente spirituale. Sunt mari sanse sa cunoasteti pe cineva care va atrage mai ales din punct de vedere spiritual si educativ-cultural. De asemenea, sunt favorizate relatiile la distanta. Pe la mijlocul lunii septembrie 2014 in casa cuplului Capricornului intra si Neptun, ce aduce doar emotie si perspectiva.

 

Horoscop Capricorn septembrie 2014 - Cariera si bani

In luna septembrie 2014 munciti mult, insa aveti parte si de recunoastere si succes. Astfel, mizati mai ales pe comunicare cu tot ce implica – munca in cercetare, sustinere de discursuri, expuneri, s.a.m.d. Posibil sa aveti parte de legaturi cu medii mai elevate ce au legatura cu domeniul universitar, stiintific, cultural. De fapt, fie veti urma niste cursuri de perfectionare, fie veti sustine un examen, fie va veti aprofunda cursurile, fie veti publica o carte. Cu siguranta, va remarcati prin ambitie, capacitate intelectuala si discursul in comunicare. Sunt favorizate calatoriile si colaborarile la distanta in scop profesional. Financiar, lucrurile stau bine.

 

Horoscop Capricorn septembrie 2014 - Sanatate

In luna septembrie 2014 incercati sa va mentineti echilibrul. Munciti mult si va mentineti in forma prin vointa si perspectiva de viitor, prin succes si reusita in activitati. Acestea sunt atuurile ce va tin in priza astfel incat sa faceti fata eventualelor probleme de sanatate. Starea de spirit se imbunatateste, iar presiunea psihologica este in scadere. Evitati excesele de orice fel astfel incat sa nu aveti probleme. Mare atentie si ochii in patru mai ales in a doua jumatate a lunii, caci exista risc de accidentari si probleme de sanatate, precum afectiuni acute sau dureroase.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: