Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Capricorn septembrie 2015

Joi, 20 August 2015 00:10

Horoscop Capricorn septembrie 2015

Horoscop Capricorn septembrie 2015Afla horoscop Capricorn septembrie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna septembrie 2015 pentru zodia Capricorn: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Capricorn septembrie 2015 - Dragoste

Septembrie 2015 pare sa fie o luna presarata de tensiune si incordare. Responsabila pentru aceasta situatie este planeta Venus, aflata in apropiere de Marte. E posibil sa treceti printr-o perioada mai dificila ce are legatura fie cu o situatie stresanta, fie cu un conflict financiar. Marea majoritate a conflictelor poate crea indispozitie si cearta. De asemenea, trebuie sa rezolvati anumite chestiuni ce au legatura cu proprietatile si locuinta, responsabila de situatie fiind Luna care trece printr-o eclipsa totala. Nu in ultimul rand, in aceasta perioada veti descifra unele secrete si veti trata cu profunzime si maxim interes nevoile perechii dvs.

Horoscop Capricorn septembrie 2015 - Cariera si bani

Se anunta o perioada extrem de controversata. Acum simtiti ca lucrurile prind contur si se limpezesc, imediat simtiti ca lucrurile se agita si devin incurcate. Important e sa fiti echilibrati si cumpatati, astfel incat sa faceti fata oricaror situatii. Vorbim despre o luna plina de schimbari, amanari, incurcaturi, caci Venus isi reia mersul direct, iar Mercur incepe ciclul retrograd. Accentul cade pe activitatile culturale, educative, stiintifice, pe calatoriile in scop educativ ori profesional si pe colaborarile la distanta. Banii ocupa un loc de seama in septembrie 2015 caci Venus si Marte se afla in casa financiara a Capricornului. Astfel, se clarifica numeroase aspecte si reusiti sa dati dovada de initiativa.

Horoscop Capricorn septembrie 2015 - Sanatate

Vorbim despre o luna destul de capricioasa pentru nativii Capricorn. E multa tensiune in jurul dvs., iar responsabilitatea apartine planetei Mercur aflata in ciclu retrograd si in pozitie nefavorabila cu Pluto si Uranus. Sfatul nostru e sa fiti prudenti, sa evitati excesele de orice fel, sa nu fiti stresati. Incercati sa patrati echilibrul in viata dvs., intrucat exista riscul unor neplaceri si probeme medicale ce pot sa apara pe neasteptate ori au cauze pe care nu le puteti controla. Asadar, nu uitati de prudenta, odihna, relaxare, alimentatie sanatoasa, abordand orice situatie cu tact, stapanire de sine si rabdare.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: