Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Fecioara 2012

Miercuri, 10 August 2011 00:17

Horoscop Fecioara 2012

 

Afla ce iti prezic astrele pentru semnul tau zodiacal, afla azi horoscop 2012 fecioara.

 

Horoscop Fecioara - Caracteristici generale 2012 

Impulsivitatea nativilor Fecioara in 2012 este in crestere si astfel pot aparea probleme de comunicare. Aceasta atitudine va va face rau atat voua insiva, cat si celor din jurul vostru. Incercati sa priviti lucrurile cu mai mult calm si sa actionati mai ponderat. Veti trece de la o extrema la alta, uneori foarte entuziasti, alteori foarte tristi. Veti pune mai multa baza pe latura instinctiva care va va face mai creativi decat de obicei si mult mai impliniti spre a spune direct in fata ceea ce simtiti. Daca sunteti implicati intr-un proiect mai dificil, acum este momentul sa munciti din greu si sa va focalizati energiile. In linii mari, 2012 pare un an destul de complicat, insa depinde doar de voi sa abordati problemele de zi cu zi cu diplomatie si sa nu dati dovada de superficialitate.

 

Horoscop Fecioara - Dragoste 2012

In 2012, Fecioarele casatorite se pot confunta cu neintelegeri. Fie ca este vorba de faptul ca va petreceti prea mult timp la locul de munca, fie ca atitudinea voastra este una foarte implusiva, aveti grija cum veti actiona. Sunteti gata sa explodati la cea mai mica scanteie, astfel ca 2012 va fi un an al marilor emotii, fie pozitive, fie negative. Incercati sa va stapaniti si sa comunicati mai eficient cu persoana de langa voi. Sunteti intr-o stare de dezechilibru, pe de o parte simtiti nevoia de afectiune si dragoste, pe de alta parte uneori va doriti sa fiti singuri. Daca nu sunteti implicati intr-o relatie, aceasta singuratate pare sa va apase foarte tare. Exista posibilitatea de a va entuziasma la cel mai marunt gest si de a va multumi cu prea putin. Finalul anului insa anunta pentru Feciorele singure o perioada favorabila si exista chiar posibilitatea sa se casatoreasca.

 

Horoscop Fecioara - Cariera 2012

Pentru a reusi ceea ce v-ati propus va trebui sa aveti incredere in fortele proprii si sa va bazati doar pe voi insiva. In perioada februarie - aprilie sunt posibile schimbari pe plan profesional, schimbarea locului de munca sau obtinerea unei avansari. Trebuie sa fiti insa foarte atenti pentru ca va puteti confrunta cu lipsa de onestitate sau chiar actiuni de rea credinta ale colegilor. Fecioarele ar trebui sa se bazeze pe intelepciunea lor si sa evite luarea oricaror decizii pripite fara a se gandi la rezultatele potentiale. De asemenea, pentru finalul anului 2012 se anunta decizii importante cu privire la cariera.

 

Horoscop Fecioara - Bani 2012

Situatia financiara in 2012 este una care va va preocupa in mod constant. Posibilele avansari in cariera pot atrage cu sine si o crestere a castigurilor. Actionati insa cu prudenta deoarece contextul economic mondial este unul destul de delicat. Oricum, firi pragmatice si foarte analitice, Fecioarele vor sti intotdeauna sa isi administreze bugetul si sa nu faca cheltuieli inutile. Este posibil insa ca unii nativi sa constientizeze faptul ca de obicei fac prea multe sacrificii pentru ceilalti si vor incepe sa cheltuiasca mai multi bani pentru a-si satisface si placerile proprii. O imbunatatire a situatiei materiale poate avea legatura si cu posibile plecari in strainatate. Aveti capacitatea mentala de a va implica in proiecte foarte complexe.

 

Horoscop Fecioara - Sanatate 2012

Chiar daca incepeti anul cu o stare a sanatatii destul de buna, implusivitatea si shimbarile de stare va vor afecta si este indicat sa luati masuri de profilixie a oricaror afectiuni care se pot ivi pe acest fond de nervozitate. Luati lucrurile gradat si incercati sa va controlati pornirile. Incercati sa va mariti imunitatea si fiti atenti la orice semnal de alarma al organismului. Profitati de timpul liber pentru a face plimbari in natura, nu neglijati somnul si consumati alimente cat mai naturale. Urmand aceste sfaturi, finalul anului va poate gasi intr-o forma fizica buna.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: