Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Fecioara 2014

Joi, 26 Decembrie 2013 05:42

Horoscop Fecioara 2014

 

Horoscop Fecioara 2014Descopera predictiile astrale si horoscopul pe 2014 pentru zodia Fecioara: previziuni generale, dragoste, cariera, bani si sanatate. 

 

Horoscop  2014 - Fecioara Previziuni generale

Nativii Fecioara sunt marcati in prima parte a anului 2014 de un triunghi mare in semne de apa, actionand mai ales in sfera comunicarii, gandirii si relatiilor. Efectele benefice apar mai ales in zona cuplului, prieteniei, contactelor sociale. Asadar, accentul cade pe socializare, contacul cu oamenii, proiectele colective, asocierea in grupuri de dezvoltare, fundatii, etc. Gandirea dvs. va fi mai profunda si structurata, interesele vor fi mai serioase, ceea ce arata ca procesul de maturizare intelectuala continua.

Tot in prima parte a anului se anunta agitatie pe plan financiar. Fiti precauti, economi, evitati deciziile rapide si imprudente, indiferent de situatie. Analizati, comparati, aveti grija la bani, discutati si clarificati de la inceput orice forma de colaborare. De asemenea, nu imprumutati bani, nu faceti credite in perioada martie-mai 2014.

Dupa o perioada nu foarte favorabila traversata, a doua jumatate a anului 2014 aduce bucurii si beneficii prin demersurile financiare intreprinze. Pot sa apara castiguri suplimentare si chiar castiguri neasteptate in perioada septembrie-octombrie 2014.

 

Horoscop 2014 - Fecioara Dragoste

Dupa cum am mentionat, va axati pe comunicare si gandire, astfel ca veti fi atrasi mai ales de persoanele inteligente, care reusesc sa va incite, sa va capteze si sa va stimuleze continuu. La randul vostru, deveniti extrem de placuti prin ideile originale si ingenioase pe care le rostiti.

O influenta deosebita vine din partea lui Neptun, exercitand o influenta romantica minunata, dar care uneori va provoaca si va face sa va atasezi de persoane nepotrivite.

In prima jumatate a anului 2014 pe plan relational, sentimental lucrurile sunt propulsate de activitatile colective si participarea la evenimente sociale, alaturi de protectori, prieteni, cunostinte. Nu permiteti ca relatia de cuplu sa fie marcata de grija banilor.

Prezenta lui Pluto va ajuta sa va descoperiti realele valori sufletesti si realul potential sexual, iar tranzitul lui Venus aduce evenimente cu adevarat semnificative, mai ales in luna ianuarie 2014, desi unele pot fi stresante.

Luna Noua anunta pentru martie 2014 noroc si fericire in dragoste, pentru aprilie 2014 un mare potential romantic, iar pentru perioada iunie-iulie 2014 promisiuni favorabile vietii de cuplu. Incepand cu august 2014, lucrurile incep sa se schimbe. Jupiter nu mai are aceeasi influenta protectoare, fiind posibile unele dezamagiri, mai ales in lunile august si noiembrie 2014.

 

Horoscop 2014 - Fecioara Cariera

Activitatile nativilor Fecioara continua si in anul 2014 sa fie preponderent intelectuale, cu accent pe informare, comunicare, scris si vorbit.

In prima parte a anului sunteti extrem de populari si gasiti foarte usor sprijin pentru indeplinirea dorintelor si obiectivelor dvs. Sunt favorizate deplasarile, stabilirea de contacte numeroase si exista pormisiuni de avansare. Atentie insa in lunile mai-iunie cand trebuie sa analizati atent si corect orice decizie profesionala, avand scopuri bine definite si clar exprimate.

Pe plan financiar, prima jumatate a anului 2014 aduce framantari si agitatie. Banii sunt extrem de motivanti pentru dvs., astfel ca veti manifesta initiativa financiara deosebita, consumand multa energie in acest sens. Nu sunt excluse rivalitatile si concurenta. Perioada nefavorabila este cuprinsa in perioada martie-mai 2014, de aceea acordati prudenta maxima. Luati lucrurile mai usor pana in mai 2014 si luati decizii importante dupa aceasta luna, mai exact, dupa data de 20 mai 2014. A doua jumatate a anului 2014 aduce liniste, atat pe plan profesional, cat si financiar.

 

Horoscop 2014 - Fecioara Sanatate

Prinsi in mirajul activitatilor, nu va lasati dusi de val si nu neglijati starea dvs. personala de sanatate in anul 2014. Aveti grija mai ales la comportamentul alimentar, adoptati un stil de viata sanatos. Atentia trebuie sa fie indreptata mai ales spre sistemul nervos si problemele digestive. Relaxati-va, bucurati-va de timpul liber pe care il aveti. Din cauza oboselii si a stresului este posibil sa cedati atat fizic, cat si psihic. Fiti mai destinsi, mai putin implicati spre munca si predispozitiile native innascute pentru ordine si disciplina.

 


Newer news items:
Older news items: