Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Fecioara aprilie 2015

Duminică, 15 Martie 2015 01:01

Horoscop Fecioara aprilie 2015

 

Horoscop Fecioara aprilie 2015Afla horoscop Fecioara aprilie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna aprilie 2015 pentru zodia Fecioara: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Fecioara aprilie 2015 - Dragoste

Se pare ca in luna aprilie 2015 va faceti destul de multe griji si totul se desfasoara intr-un cadru usor confuz. Pe de o parte, aveti impresia ca ceilalti nu va inteleg si nu va apreciaza suficient. Pe de alta parte, nu reusiti sa-i intelegeti, sa le interpretati actiunile si vorbele. Evident, va canalizati energia spre activitati intelectuale, artistice si spirituale. A doua jumatate a lunii aduce armonie si relaxare. Reusiti, intr-un final, sa va exprimati emotiile si sentimentele, sa va exteriorizati si sa va exprimati in cuvinte gandurile. Beneficiati, in aceasta perioada, de prezenta planetelor Mercur, Marte si Venus, ceea ce aduce comunicare, iubire si caldura in plan relational.

 

Horoscop Fecioara aprilie 2015 - Cariera si bani

In luna aprilie 2015 sunteti extrem de activi si veti avea parte de promovare. Munciti eficient, iar proiectele prind contur, dand rezultate bune. In prima parte a lunii atentia va e indreptata spre partea financiara, caci urmariti sporirea castigurilor si intreprinderea unor achizitii avantajoase. Gratie eclipsei de Luna din 4 aprilie exista posibilitatea de a avea parte de un eveniment neasteptat. Sansa va surade, dar trebuie sa fiti rationali. Nu e cazul sa riscati si nu incercati sa obtineti castiguri nemuncite, caci riscati sa pierdeti. Mai bine canalizati-va energia spre proiecte de cercetare, studii si calatorii. In a doua jumatate a lunii ajungeti in centrul atentiei. Aveti talent, farmec si rezultate frumoase in munca, astfel incat reusiti sa va faceti remarcati de colegi, sefi si autoritati.

 

Horoscop Fecioara aprilie 2015 - Sanatate

In prima parte a lunii aprilie 2015 nu prea sunteti in apele voastre. Sunteti prinsi in diverse activitati si munca, ceea ce duce spre anxietate, stres si suprasolicitare nervoasa. Nu va panicati insa, e doar o stare trecatoare. Incercati sa va relaxati si adoptati un regim echilibrat de viata astfel incat sa evitati eventualele probleme. Evitati excesele de orice fel, faceti miscare, plimbari in aer liber si ganditi pozitiv. In a doua jumatate a lunii reveniti la starea dvs. normala, fiind veseli, optimisti si plini de vitalitate.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: