Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Fecioara aprilie 2016

Joi, 17 Martie 2016 00:00

Horoscop Fecioara aprilie 2016

Afla horoscop Fecioara aprilie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna aprilie 2016 pentru zodia Fecioara: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Fecioara aprilie 2016 - Dragoste

Luna aprilie 2016 sta sub semnul armoniei in viata de cuplu pentru nativii Fecioara. Accentul cade pe emotie, buna dispozitie si veselie, gratie influentelor survenite din partea planetei Jupiter. In aceasta perioada resimtiti acut dorinta de iubire, daruire, tandrete si liniste in viata de cuplu. Cu toate acestea, se pot instala mici neplaceri, tensiuni si situatii nefavorabile, ce creaza disconfort relational. In majoritatea cazurilor, discutiile au legatura cu proprietatile sau membrii familiei. Pentru clarificare e nevoie de comunicare deschisa si intelegerea perechii de viata. Fiti deschisi si exprimati prin viu grai ceea ce simtiti si ganditi. Daca sunteti singuri, aveti mari sanse de a va intalni perechea.

Horoscop Fecioara aprilie 2016 - Cariera si bani

In luna aprilie 2016 nativii Fecioara manifesta un interes crescut pentru activitatile intelectuale si spirituale. De asemenea, exista interes crescut pentru acumulare de informatii si perfectionare continua, gratie influentei survenite din partea planetei Mercur. Sunteti deschisi continuarii cursurilor universitare sau postuniversitare, participarii la simpozioane si alte cercuri ce au legatura cu progresul in cariera. Proiectele pe care le derulati la munca includ colaborari la distanta si chiar deplasari profesionale. Toate activitatile intreprinse fac parte dintr-un plan de actiune bine inchegat, elaborat in baza unei strategii de lucru eficiente, cu scop bine stabilit. In vederea atingerii obiectivelor, va respectati valorile si etica. Financiar, lucrurile stau bine, fiind sanse sporite de castig si recompense.

Horoscop Fecioara aprilie 2016 - Sanatate

Se pare ca in luna aprilie 2016 nu veti intampina mari probleme de sanatate, insa trebuie sa fiti vigilenti deoarece influentele planetelor Saturn, Marte, Jupiter si Neptun aduc disconfort, neplacere si stare de tensiune. Totul se manifesta prin oboseala, stare de slabiciune, presiune si dificultate de concentrare. Dar, firi puternice din fire, nu va lasati doborati cu una, cu doua. Fiti optimisti, ganditi pozitiv si pastrati-va zambetul pe buze. Pentru aceasta, incercati sa pastrati echilibrul in viata dvs. si acordati timp pentru relaxare si odihna. Nu ezitati sa recurgeti la plimbari in aer liber, inconjurati de prieteni si familie. Lasati grijile de-o parte si totul va fi bine.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: