Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Fecioara august 2013

Sâmbătă, 27 Iulie 2013 10:12

Horoscop Fecioara august 2013

 

Afla ce prezic astrele si horoscopul in luna august 2013 pentru zodia Fecioara: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Fecioara august 2013 - Dragoste

Horoscopul Fecioarei pentru luna august 2013 este benefic pe plan sentimental, mai ales pentru nativii indragostiti sau pe cale sa se indragosteasca. Neptun se afla in casa cuplului Fecioarei, fiind aducator de implinire si sansa, iar Pluto vine sa intareasca si sa intensifice sentimentele. In prima parte a lunii, gratie trecerii lui Venus, troneaza dragostea, veselia, fericirea, armonia si distractia. Fiti atenti si profitati de aceasta conjunctura minunata!

 

Horoscop Fecioara august 2013 - Cariera si bani

August 2013 este pentru nativii Fecioara o luna norocoasa si generoasa pe planul carierei, insa nu exagerat. Vorbim despre mici beneficii si sume suplimentare. Majoritatea satisfactiilor profesionale vin acum prin intermediul relatiilor si actiunilor de socializare. Fii cu un pas inainte, fii deschis la colaborari si proiecte de grup, participa la evenimente si reuniuni sociale. Rezultatele acestor demersuri se vor resimti mai ales in ultima decada si in viitor.

 

Horoscop Fecioara august 2013 - Sanatate

In luna august 2013, nativii Fecioara vor avea o buna stare de spirit. Cu toate ca organismul acestora pare sa reziste, trebuie avuta mare grija. Sistemul imunitar va este usor slabit, iar oboseala acumulata incepe sa se resimta, mai ales in a doua decada a lunii. Este posibil sa aveti mici probleme de sanatate, insa pot fi evitate daca acordati mai multa atentie acestui aspect. Incercati sa va odihniti suficient.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: