Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Fecioara august 2015

Miercuri, 15 Iulie 2015 01:04

Horoscop Fecioara august 2015

Horoscop Fecioara august 2015Afla horoscop Fecioara august 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna august 2015 pentru zodia Fecioara: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Fecioara august 2015 - Dragoste

In luna august 2015 lucrurile stagneaza. Venus, planeta iubirii si a relatiilor, se afla in ciclu retrogrand, astfel ca lucrurile raman incurcate ori se incurca. Evident, se acumuleaza tensiune, fustrare si piedici. Tot ceea ce lipseste in aceasta perioada pentru nativii Fecioara este capacitatea de obiectivitate si sinceritate. La acestea, se poate adauga libertatea de alegere si actiune. A doua jumatate a lunii aduce prosperitate si armonie in viata de cuplu, caci Jupiter intra in Fecioara, unde ramane pentru un an de zile. Asadar, vorbim despre dragoste, comunicare, provocare, sentimente, legaturi sufletesti intense.

Horoscop Fecioara august 2015 - Cariera si bani

Se pare ca aveti parte de sansa si succes in luna august 2015. Mercur, stapanul Fecioarei si, implicit, a casei carierei Fecioarei, e bine aspectat, favorizand eficienta si atingerea obiectivelor. Aveti capacitate, stiti sa comunicati eficient, va remarcati prin idei, originalitate si creativitate, aptitudini si forta. La finalul lunii august, atingeti apogeul. Reusiti sa va faceti remarcati si atingeti, cu siguranta, recunoasterea in cariera. Prezenta lui Jupiter este extrem de benefica atat in aceasta luna, cat si de acum incolo – circa 1 an de zile. Aveti incredere in fortele proprii, indrazniti si actionati pentru indeplinirea viselor. Financiar, nu aveti motive de ingrijorare.

Horoscop Fecioara august 2015 - Sanatate

Se pare ca in luna august 2015 energia revine in viata dvs. caci beneficiati de prezenta favorabila a planetelor Mercur si Jupiter, precum si a Soarelui. Totusi, nu ar strica putina prudenta si cumpatare, caci Venus retrograd poate aduce unele neplaceri in ceea ce priveste starea de sanatate personala. Pot sa apara probleme de natura dermatologica, ginecologica ori renala. De asemenea, mare atentie daca sunteti predispusi la probleme de circulatie. Evitati excesele de orice fel si adoptati o alimentatie sanatoasa. Feriti-va de intoxicatii si controlati nivelului glicemiei. Fiti precauti. In acest fe veti alunga orice neplacere.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: