Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Fecioara august 2016

Joi, 07 Iulie 2016 23:09

Horoscop Fecioara august 2016

Horoscop Fecioara august 2016Afla horoscop Fecioara august 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna august 2016 pentru zodia Fecioara: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Fecioara august 2016- Dragoste

In luna august 2016 va bucurati de liniste, armonie si buna dispozitie in viata de cuplu gratie influentelor benefice ce survin din partea planetelor Mercur si Venus. In sfarsit, va bucurati de dragoste, implinire si armonie deplina in viata relationala. Daca sunteti intr-o relatie, reusiti sa petreceti in doi, mizand pe veselie si traire emotionala, uitand de griji si alte probleme. Daca sunteti singuri, aveti mari sanse sa va reimpacati cu vechea iubire si chiar sa apara o iubire noua. Mai mult de atat, lucrurile decurg destul de alert, putand ajunge chiar la chestiuni serioase, luarea unor angajamente oficiale si pe termen lung.

Horoscop Fecioara august 2016- Cariera si bani

In luna august 2016 vorbim despre reusita si succes in plan profesional. Astrele va surad si aveti parte de evolutie in cariera, gratie influentelor din partea planetelor Venus, Jupiter si Mercur. Va bucurati de sustinere sincera din partea celor din jur, norocul va surade, dispuneti de energie, remarcandu-va in activitate prin ideile inovatoare, inteligenta, talentul, originalitatea si creativitatea de care dati dovada. Cu siguranta, in aceasta perioada reusiti sa duceti la implinire orice va puneti in gand, iar sefii va apreciaza. Important e sa actionati si sa va puneti in aplicare ideile. Financiar, lucrurile decurg excelent. Recompensele nu intarzie sa apara si chiar aveti parte de castiguri suplimentare si alte recompense/avantaje materiale.

Horoscop Fecioara august 2016- Sanatate

Se pare ca va bucurati de o stare de sanatate destul de buna in luna august 2016. Manifestati buna dispozitie si traiti totul la intensitate maxima, cu pofta de viata, energie si zambetul pe buze. Nimic nu pare sa va perturbe linistea si entuziasmul de care dati dovada in aceasta perioada. Evident, moralul e sus si va mentine elanul. Ganditi optimist, insa incercati sa nu exagerati lucrurile si evitati excesele de orice fel, caci pot predispune la inconveniente si neplaceri. Fiti precauti, temperati-va pornirile si nu riscati pentru ca exista mici predispozitii spre accidentari si afectiuni cu evolutie rapida. Adoptati o alimentatie sanatoasa, faceti miscare si nu uitati de momentele de relaxare si timpul pentru odihna.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: