Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Fecioara decembrie 2013

Miercuri, 27 Noiembrie 2013 00:18

Horoscop Fecioara decembrie 2013

 

Afla horoscop Fecioara decembrie 2013. Afla previziunile astrologice pentru luna decembrie 2013 pentru zodia Fecioara: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Fecioara decembrie 2013 - Dragoste

Se anunta o perioada speciala, cand romantismul fuzioneaza cu afectiunea si complicitatea, gratie prezentei lui Venus, planeta iubirii, care va stimuleaza un timp mai indelungat - pana pe 5 martie 2014. Aveti un aer mai sexy si un instinct erotic pronuntat, atrageti atentia, starniti usor dorinta, ivindu-se in mod frecvent conjuncturi favorabile exprimarii amoroase. Se anunta, asadar, o imbunatatire a calitatii vietii si a iubirii. Posibil sa apara si evenimente neasteptate, deoarece Venus intra in miscare retrograda, incepand cu ultima decada a lunii decembrie 2013.

 

Horoscop Fecioara decembrie 2013 - Cariera si bani

Se anunta o luna performanta si productiva, o perioada extrem de benefica, gratie intrarii lui Marte in casa banilor Fecioarei. Acest tranzit are loc o data la 2 ani, insa diferenta consta in faptul ca va petrece aici aproape 8 luni. Veti remarca o dinamizare financiara crescuta, iar cea mai fericita forma de manifestare a acesteia consta in accentuarea spiritului de initiativa si adoptarea unor masuri energice in vederea cresterii veniturilor. Sa nu uitam, insa, ca Marte poate fi si repezit, iar aceste defecte pot fi amplificate de opozitia cu Uranus si aspectele disonante cu Jupiter si Pluto. Inainte de a actiona financiar, consultati specialisti in domeniu, ca metoda preventiva.

 

Horoscop Fecioara decembrie 2013 - Sanatate

Se pare ca lucrurile revin pe fagas normal si in privinta sanatatii. Tonusul muscular devine mult mai bun, atat din punct de vedere fizic, cat si psihologic. Buna dispozitie pune stapanire pe dumneavoastra, iar optimismul, speranta si increderea revin in forta. Daca aveti ceva probleme de sanatate, luna decembrie 2013 va aduce cu siguranta solutii. Cel mai bine va incarcati bateriile acasa, intre cei dragi.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: