Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Fecioara decembrie 2014

Miercuri, 19 Noiembrie 2014 17:49

Horoscop Fecioara decembrie 2014

 

Horoscop Fecioara decembrie 2014Afla horoscop Fecioara decembrie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna decembrie 2014 pentru zodia Fecioara: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Fecioara decembrie 2014 - Dragoste

In luna decembrie 2014 lucrurile se precipita si cresc in intensitate, ceea ce duce la pasiune si traire maxima, mai ales in prima jumatate a lunii. Doriti sa pastrati intimitatea si iubiti in secret, iar responsabil de aceasta situatie e Jupiter, aflat intr-o zona ce nu permite exteriorizarea. De asemenea, influente in aceasta privinta manifesta si prezenta lui Mercur si a Soarelui. Dupa 10 decembrie 2014 se activeaza casa iubirii si a erotismului nativilor Fecioara, gratie prezentei Soarelui si a plantelor Venus si Mercur. In orice caz, fiind vorba de luna decembrie cand vorbim despre sarbatorile familiei (Craciun, Revelion), sentimentele sunt acerbe si traiti intens, doar ca intr-o maniera mai discreta.

 

Horoscop Fecioara decembrie 2014 - Cariera si bani

Se pare ca in luna decembrie 2014 manifestati precautie in planul carierei. Si in acest plan  al vietii, preferati sa fiti discreti. Va faceti treaba bine, munciti eficient, insa  nu va dati in vant pentru expunere, de aceea preferati sa va vedeti de lucrurile marunte de zi cu zi, decent si responsabil. Accentul cade in aceasta perioada spre viata de familie si interesele legate de casa, proprietati si bani. Va implicati mai ales in activitatile casnice, preferand caldura caminului si viata de familie. Asadar, preferati sa redecorati sau sa faceti reparatii in casa, sa achizitionati lucruri pentru locuinta, sa va ocupati de ingrijirea casei etc. Familia va este aproape si va sustine. Financiar, lucrurile stau foarte bine. Aveti noroc la bani si succesul vine din colaborari, asocieri si parteneriate de afaceri, sponsorizari etc.

 

Horoscop Fecioara decembrie 2014 - Sanatate

In decembrie 2014 trebuie sa manifestati precautie in privinta starii de sanatate deoarece Marte intra in casa bolilor Fecioarei, ceea ce poate produce mici neplaceri si eventuale probleme. Ne referim aici la boli acute si inflamatorii, febra, probleme musculare, posibil accidentari. Nu va ingrijorati insa, fiti echilibrati, atenti si precauti. Astfel, nu ar strica sa efectuati un control medical, evitand eventualele probleme ce pot surveni. Acordati timp pentru odihna, plimbari in aer liber si relaxare. Petreceti timpul in compania celor dragi si nu va aglomerati programul de lucru. Faceti doar ce e necesar.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: