Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Fecioara decembrie 2016

Marţi, 15 Noiembrie 2016 15:16

Horoscop Fecioara decembrie 2016

Horoscop Fecioara decembrie 2016Afla horoscop Fecioara decembrie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna decembrie 2016 pentru zodia Fecioara: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Fecioara decembrie 2016 - Dragoste

Luna decembrie 2016 pare sa stea sub semnul armoniei in viata relationala, dar totul porneste de la partea financiara si materiala. Sunteti preocupati in mod special de bani si sarcini de serviciu, mizand in principal pe idei precum: “Cum putem face rost de bani?”, “Stii de oferta pentru ...?”, “Am ceva de lucru, pentru reusita finaciara, te ocupi de ...?” Se pare ca sunt preocupari spre indeplinirea cu succes a unor activitati ce cresc sansele de bunastare, bani, succes la serviciu, etc. Totul e realizat cu bune intentii pentru reusita si evolutie in viata de familie. Daca sunteti singuri, cu siguranta manifestati interes sporit spre persoane cu situatie financiara buna, ce va ofera stabilitate si confort financiar. Am putea afirma, drept concluzie, ca sunteti emotivi si devotati vietii de familie, dar ghidati in special de ratiune si simt practic.

Horoscop Fecioara decembrie 2016 - Cariera si bani

In luna decembrie 2016 munciti destul de mult, dar rezultatele nu intarzie sa apara. Va bucurati de reusita la locul de munca, iar satisfactiile sufletesti si financiare nu intarzie sa apara, mai ales ca beneficiati de protectie din partea planetelor Venus si Marte. Cu siguranta, sunteti canalizati spre castig financiar, dar reusiti sa echilibrati in mod eficient viata profesionala cu cea relationala. Evident, accentul cade pe munca, castig financiar si oferte materiale, dar reusiti sa imbinati in mod optim intelectualitatea cu abilitatea de comunicare, dexteritatea, expresivitatea si creativitatea. Adesea, sunteti cuprinsi de nelinisti si indoieli, actionand cu circumspectie, dar totul e consecinta a influentelor survenite din partea planetei Marte, aflata in ciclu retrograd. In final, va bucurati de reusita si rezultate frumoase.

Horoscop Fecioara decembrie 2016 - Sanatate

Se pare ca in luna decembrie 2016 sunteti extrem de activi pe toate planurile. Nu se intrevad probleme de sanatate, dar asta nu inseamna ca trebuie sa exagerati. Reusiti sa imbinati utilul cu placutul. In sfarsit, datorita castigurilor financiare si a dorintei de revigorare, acordati timp si bani pentru infrumusetare si intretinerea starii de sanatate. Nu ezitati sa apelati la ajutor specializat pentru a va mentine tonusul muscular, mizand pe un stil de viata cat mai sanatos, ordonat si natural. In acest sens, sunteti deschisi unui consult medical, efectuarea unor analize pentru verificarea starii generale de sanatate, efectuarea unor vizite la cabinete medicale de infrumusetare, stomatologie, spa, fitness, etc.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: