Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Fecioara februarie 2014

Marţi, 28 Ianuarie 2014 13:50

Horoscop Fecioara februarie 2014

 

Horoscop Fecioara februarie 2014Afla horoscop Fecioara februarie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna februarie 2014 pentru zodia Fecioara: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Fecioara februarie 2014 - Dragoste

Inca sunteti sub protectia lui Jupiter, ceea ce aduce multe lucruri bune, iar daca sunt necazuri sau accidente pe parcurs, veti fi inspirati si veti gasi rapid solutii si alternative. Asadar, vorbim despre o tendinta ascendenta. Venus intra in februarie 2014 in casa iubirii Fecioarei, iar acest fapt aduce improspatare, entuziasm, emotie, sentiment, elan. Se amplifica sansele de dragoste armonioasa. Daca sunteti singuri, va veti gasi perechea, iar daca aveti pe cineva, sa va imbunatatiti relatia existenta. Veti avea parte de o perioada extrem de animata, iar distractia e la ea acasa. De asemenea, vorbim despre voie bune, petreceri, spectacole, vacante sau escapade scurte. Ultima decada a lunii poate gazdui un eveniment fericit.

 

Horoscop Fecioara februarie 2014 - Cariera si bani

Nu te lauzi, dar nici nu te poti plange din punct de vedere al carierei. Nu e chiar ceea ce ti-ai dorit, poate sunteti luati de val si sunteti mult mai solicitati decat v-ati fi asteptat. Aveti nevoie de rabdare, cumpatare, deoarece puteti avea parte de blocaje, intarzieri, complicatii neasteptate sau incurcaturi legate de comunicare, acte, documente, negocieri. Se pare ca Mercur este retrogad, iar Mercur si Soarele vor fi in relatii neprietenoase cu Saturn. Unele lucruri nu vor iesi din prima, insa veti relua si veti reusi. La finalul lunii situatia incepe sa se regleze, iar lucrurile revin la normal. Fianaciar, lucrurile stau bine, dar nu strica sa fiti prudenti.

 

Horoscop Fecioara februarie 2014 - Sanatate

Nu se anunta probleme de sanatate, dar nici nu sunteti privilegiati. Astfel, fiti cumpatati si nu exagerati caci problemele de sanatate pot sa apara din senin. Limitati pe cat este posibil riscurile prin odihna, miscare, relaxare, alimentatie sanatoasa si echilibrata. De asemenea, evitati expunerile la frig, umezeala, noxe. Protejati-va mai ales sistemul nervos, sistemul respirator si sistemul cardio-vascular.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: