Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Fecioara ianuarie 2016

Vineri, 11 Decembrie 2015 00:11

Horoscop Fecioara ianuarie 2016

Horoscop Fecioara ianuarie 2016Afla horoscop Fecioara ianuarie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna ianuarie 2016 pentru zodia Fecioara: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Fecioara ianuarie 2016 - Dragoste

Luna ianuarie 2016 este traita intens si pasional de catre nativii Fecioara si chiar veti avea parte de surprize. Emotiile va acapareaza si mizati pe intensitate, iubire si fericire in viata de cuplu. Influentele planetei Pluto se resimt si in asociere cu influentele planetei Mercur si a Soarelui aduc energie, pasiune si sentimente profunde. Daca sunteti intr-o relatie, va bucurati de linistea caminului sau oficializarea relatiei, mizand pe armonie si fericire deplina. Daca sunteti singuri, aveti mari sanse sa va intalniti perechea. Totusi, nu e cazul sa exagerati cu lucrurile, caci puteti ajunge la complicatii si exagerari.

Horoscop Fecioara ianuarie 2016 - Cariera si bani

In luna ianuarie 2016 se pare ca munciti mult, dar va bazati pe capacitatile intelectuale, creative si inovative. Cert e faptul ca orice actiune intreprinsa isi gaseste rezolvare, iar obiectivele sunt usor de atins. Influente pozitive survin din partea planetelor Mercur si Marte. In timp ce Mercur pune accent pe inspiratie si talent, Marte pune accent pe inteligenta si comunicare. Sunt favorizate activitatile educative si va place sa socializati mult. Reusiti sa va faceti remarcati prin discursuri si idei indraznete ce sunt aplicate cu succes in munca si proiecte. De asemenea, sunt stimulate activitatile sportive si sunt favorizate calatoriile in scop profesional. Financiar, lucrurile decurg excelent. Munciti mult, dar recompensele sunt pe masura.

Horoscop Fecioara ianuarie 2016 - Sanatate

Se pare ca in luna ianuarie 2016 sunteti intr-o forma fizica destul de buna. Nimic nu pare sa umbreasca starea dvs. de sanatate. Din contra, ganditi optimism si actionati cu incredere, indrazneala si energie in diverse activitati. Totusi, nu exagerati si evitati excesele si imprudentele de orice fel. Adoptati un regim alimentar sanatos, faceti miscare atat cat va permite timpul, petreceti alaturi de cei dragi, acordati timp pentru odihna si relaxare. In acest fel, va veti obisnui cu un stil de viata ordonat si echilibrat. In cazul in care apare vreo problema de sanatate, incercati sa nu va tratati dupa ureche, ci faceti o vizita la medic, pentru un consult de specialitate.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: