Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Fecioara iulie 2016

Luni, 06 Iunie 2016 00:43

Horoscop Fecioara iulie 2016

Horoscop Fecioara iulie 2016Afla horoscop Fecioara iulie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna iulie 2016 pentru zodia Fecioara: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Fecioara iulie 2016- Dragoste

In luna iulie 2016 va bucurati de liniste, iubire si armonie in viata de cuplu, gratie prezentei planetei Jupiter. Sansele de fericire va surad. Pe de o parte aveti asteptari mari, dar pe de alta parte dispuneti de numeroase oportunitati. Nu ar strica totusi sa fiti rationali in gandire si simtire, caci prea multe vise si iluzii nu va fac bine. Viata sentimentala atinge cote maxime, mai ales ca va place sa iesiti in lume, sa socializati, sa participati la diverse evenimente. Spre final de luna, entuziasmul parca dispare, sunteti mai reci si sensibili, insa e ceva trecator, fara motive de ingrijorare.

Horoscop Fecioara iulie 2016- Cariera si bani

In luna iulie 2016 se pare ca totul decurge excelent in plan profesional. Va bucurati de apreciere din partea colegilor si a sefilor, iar sansele de avansare in cariera sunt mari, mai ales ca dispuneti de influente pozitive din partea Soarelui si a planetelor Mercur si Venus. Sunteti extrem de populari si va bucurati de sustinere si admiratie din partea celor din jur. Atuurile principale sunt: inteligenta, creativitatea, sinceritatea, originalitatea, etc. Reusiti sa va faceti remarcati prin comunicare deschisa, spirit intreprinzator, idei indraznete, mizand pe eficienta si calitate. Financiar, nu aveti motive de ingrijorare, iar recompensele sunt pe masura muncii dvs. Mai mult de atat, se anunta castiguri suplimentare din activitatile intreprinse.

Horoscop Fecioara iulie 2016- Sanatate

Se pare ca incepeti luna iulie 2016 in forta. Nimic nu va sta in cale, caci dispuneti de energie si forta fizica. Pur si simplu, va simtiti bine, insa nu e cazul sa exagerati. Fiti cumpatati si echilibrati, actionati rational si precaut in tot ceea ce intreprindeti. Nu e cazul sa fortati nota, in special spre finalul lunii, deoarece rezistenta dvs. e mai scazuta, iar oboseala se poate instala cu usurinta. Acordati timp pentru odihna, relaxare, miscare si petreceti timpul alaturi de cei dragi. De asemenea, nu uitati sa adoptati un regim alimentar sanatos si fiti increzatori in fortele proprii.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: