Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Fecioara mai 2014

Duminică, 27 Aprilie 2014 10:19

Horoscop Fecioara mai 2014

 

Horoscop Fecioara mai 2014Afla horoscop Fecioara mai 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna mai 2014 pentru zodia Fecioara: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Fecioara mai 2014 - Dragoste

Se anunta o luna mai 2014 excelenta, gratie prezentei lui Jupiter, stapanul casei cuplului Fecioarei, in cea mai norocoasa zona a horoscopului Fecioarei. Grijile dispar parca ca prin farmec si va bucurati din plin de seninatate, bucurii, impliniri, emotii si romantism. Sentimentele devin tot mai vizibile si mai nuantate, aveti parte de trairi din cele mai profunde, iar atentia vi se indreapta spre aspectele psihologice ale relatiei, catre latura sa misterioasa, ce necesita descifrata. Nu in ultimul rand, e de mentionat faptul ca iubirea va poate stimula instincul financiar, iar aceste planuri pot interfera.

 

Horoscop Fecioara mai 2014 - Cariera si bani

Se anunta o luna mai 2014 extrem de benefica in planul carierei. Se pare ca dispuneti de mare potential realizator, iar Mercur (stapanul Fecioarei) se afla pozitionat chiar in casa carierei Fecioarei. Asadar, aceasta pozitie va favorizeaza maxim, va clarifica obiectivele si va ajuta sa va canalizati atentia si eforturile asupra lor. Dispuneti de ambitie, munciti si aveti prilejul sa va faceti remarcati, sa progresati si sa aveti succes. Jupiter vine sa consolideze pozitia, oferindu-va sprijin si protectie pentru atingerea scopului. De asemenea, Soarele va favorizeaza, mai ales in calatorii, asocieri si colaborari la distanta, demersuri culturale si spirituale. Financiar, lucrurile decurg bine. Marte isi reia mersul direct in casa banilor Fecioarei, asa ca vor spori castigurile.

 

Horoscop Fecioara mai 2014 - Sanatate

Aveti energie, vitalitate si entuziasm, forta si moral ridicat. E foarte putin probabil sa apara neplaceri legate de sanatate. Totusi, nu va culcati pe lauri, fiti moderati in consum si precauti la drum. Opozitia Soare-Saturn poate sa va dea unele batai de cap mai ales in prima parte a lunii mai 2014. Tot in aceasta perioada trebuie sa fiti grijulii si atenti la manuirea unor obiecte periculoase si sa evitati suprasolicitarea intelectuala. In rest, totul pare sa fie in regula, asa ca e timp suficient pentru toate, intr-un echilibru armonios.  


Related news items:
Newer news items:
Older news items: